Skip to main content
Unknown Component
civid: 585abd5d5b7cc076f3a3c6d8
name: plugins_common_social_share (widget)

Rindal

Home of the trolls

Book

- verdens eneste forskningsstasjon for troll

Hit kan du komme og hjelpe våre profesjonelle trollforskere med å samle materiale om trollheimstrollene, og du får ta i bruk det aller nyeste innen teknologi som gjør at du faktisk kan ut å møte trollene ved hjelp av våre troll-detektorer! En helt unik mulighet til å være blant de første i verden som faktisk har sett troll!


Aktiviteter

Trollheimstunet er ikke bare stedet for små trollforskere, men også et lettreist turmål der det er lagt til rette for familieopplevelser også utenom selve trollforskningen! Trollheimstunet ligger vakkert til ved Langvatnet i Helgetunmaka, et perfekt utgangspunkt for korte og lange turer til fots og i kano. Restauranten i Trollavvoen tilbyr en variert meny for små og store munner, og i området rundt lavvoen er det masse aktiviteter for barn i form av naturbaserte lekeapparater, spill, og leker. Området har mange små, sjarmerende baser med hver sine bålpanner, sånn at du har mulighet til å samle gjengen din rundt bålet. I restauranten kan man kjøpe seg bål-pakker, der du får alt du trenger for å tenne ditt eget bål, og snacks-poser, så du kan tilberede smått og godt på bålet. For en ivrig fisker er det også fin ørret i Langvatnet, fiskeutstyr får du låne av oss! Får du fisk så lover vi å stille med smør og rømme når du steker den på bålet!

Mat og drikke

I restauranten i Trollavvoen har vi en enkel, men variert meny som passer for hele familien. Trollheimske smaker med sesongens råvarer møter lokale mattradisjoner i vår «bakels-meny». «Bakels» er det lokale ordet for vafler, og vår kokk har laget en spennende meny med ulike varianter av bakels, bare sjekk menyen! Vi har også noen alternativer i form av dagens bakst. Og for deg som føler deg som en ekte villmann; det er mulig å kjøpe seg bål-pakker og pølsepakker, og rett og slett gå for å tilberede egen mat på bålpannene ute.

Av drikke så finnes det egne troll-brygg både for barn og voksne, der hver av trollheimstrollene har laget sin helt egen drikk. Bare sjekk menyen og prøv, om du tør?!

Overnatting

En ekte trollforsker trives godt ute i felt! Hvis du har lyst til å tilbringe flere dager i Home of the Trolls så har vi lagt til rette for lettreist friluftsliv med enkle overnattingsløsninger. Har du lyst til å ligge over i Tinns rede? Eller i en særegen gapahuk på Fausks plass? Eller kanskje du vil teste ut våre spesielle hengekøyeplasser med fantastisk utsikt over Langvatnet? Her er dere selvstendige campere, og dere styrer dere selv, men vi bidrar gledelig med tips til ei fin natt i naturen! Det er mulig å leie hengekøyer av oss for en billig penge, og hvis dere camper i nærheten av Trollheimstunet så står dere fritt i å bruke toaletter og bålplasser der.

Last updated: 06/28/2023

Source: Trøndelag Reiseliv AS

Home of the trolls

Book

Sider du nylig har besøkt