Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Trøndelag Trøndelag OPPDAL

Smegarden Camping

  • Losråket, Oppdal
  • +47 91674750
  •  /  km From You
Overview

Campingplassen ligger ved E6 i Drivdalen, 8 km sør for Oppdal sentrum og 25 km nord for Dovrefjell nasjonalpark.

Camping Sme­garden Camping tilbyr plass for campingvogn, bobil og telt, samt utleie av campinghytter. Vi leier ut 15 campinghytter med 2, 4 eller 6 senger. Størrelsen varierer fra 8 til 50m2. Hyttene er utstyrt med kokeplate, kjøleskap og kabel-tv. Andre tjenester som tilbys er 10-kanals kabel-TV for tilkopling til campingvogn/bobil og gratis trådløs internettilgang. Campingplassen har asfalterte veier, sanitæranlegg, kjøkken, vaskerom med vaskemaskin, solarium, TV-stue og kiosk. Tømmestasjon og vannpåfylling for bobiler. Lekeplassen er utstyrt med sklie, disser, sandkasse og trampoliner. Smegarden Camping er omgitt av vakker natur med høye fjell og trivelige seterdaler, og ligger like ved elva Vinstra, en sideelv til elva Driva. Når du overnatter på campingplassen kan du fiske gratis i elva og grille ved vår romslige gapahuk. Vi har ledige sesong og helårsplasser for campingvogner.Smegarden Camping tilbyr plass for campingvogn, bobil og telt, samt utleie av campinghytter.

Smegarden er en rolig campingplass i naturskjønne omgivelser på Driva, 8 km sør for Oppdal. Et godt sanitæranlegg med alt du trenger, en liten kiosk, lekeplass og i umiddelbar nærhet til merkede turløyper i både flatt og bratt terreng.

 


  • Last Updated:
  • Source: Trøndelag Reiseliv AS
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages