Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Restauranten To rom og kjøkken Restauranten To rom og kjøkken
Credits
To rom og kjøkken.
Photo: Marius Rua
Campaign
Partner

9 restauranttips - ut og spise i Trondheim

Trondheim er en av Norges fremste matbyer, med et stort antall gode restauranter som fokuserer på kortreist mat. Her får du ni restauranttips i Trondheim.

Credo Restaurant og Bistro

På Credo serverer de ikke mat á la carte. I stedet bestemmer kjøkkenet daglig hvilke retter som skal serveres, med utgangspunkt i råvarene de har tilgjengelig den dagen. I tillegg til kveldens vinmeny kan du velge viner fra deres utvalg på flere tusen viner. Bistroen i annen etasje byr på et mer uformelt og rustikt matkonsept.

Bordbestilling: 73 53 03 88
www.restaurantcredo.no

To Rom og Kjøkken

To Rom og Kjøkken er en restaurant som satser på høy kvalitet i alle ledd – fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten de formidler sin lidenskap for god mat og drikke på. De samarbeider med et selektivt utvalg kvalitetsbevisste partnere som kontinuerlig demonstrerer sin vilje til å levere produkter i toppklasse.

Bordbestilling: 73 56 89 00
www.toromogkjokken.no

Folk og Fe - En bistro på Bakklandet

Bistroen Folk og Fe ligger nydelig plassert midt i hjertet av Bakklandet. Hos nykommeren i Trondheim får du servert tradisjonelle retter basert på lokal mat. Menyen varierer etter sesong, slik at du får servert de beste råvarene til enhver tid.

Bordbestilling: 97 51 81 80
www.folkogfe-bistro.no

Sjømatkjøkkenet Ågot Lian

Sjømatkjøkkenet Ågot lager all maten fra grunnen av og bruker landets beste råvarer fra sjø og land. Sesong og tilgang på råvarer bestemmer menyen, og de har et bredt utvalg av trøndersk sjømat og drikke. Menyen har alt fra frokost-, lunsj- og middagsretter, til syv-retters kveldsmeny. Sjømatkjøkkenet Ågot ligger i Sommergården på Torvet - midt i hjertet av Trondheim.

Bordbestilling: 73 60 41 45
www.agotlian.no

Frati

Frati er smaken av Italia – midt i Trondheim. I over 40 år har den italienske restauranten servert velsmakende retter, og er kjent for sine fristende appetittvekkere, bedre middager og et bredt utvalg av gode viner.

Bordbestilling: 73 52 57 33
www.frati.no

Bakgården Spiseri & Bar

Bakgården ligger midt i Trondheim sentrum, og serverer tapas, pizza, vin og coctails. Her etterstreber de å bruke lokale råvarer såfremt det er tilgjengelig.

Bordbestilling: 45 22 24 88
www.bakgaarden.com

Restaurant CAYA

Et av de nyeste tilskuddene på restaurantfronten i Trondheim, lokalisert i det nye Adressa-bygget. Til lunsj serverer CAYA crepene som `galette`, eller halvt innbakt, og de kommer i både søte og salte varianter. Etter kl. 17.00 er menyen satt sammen av store smaker i litt mindre porsjoner, der du velger 3-4 retter per person. CAYA har et stort fokus på trønderske råvarer og menyen gjenspeiler klassiske retter med spennende kombinasjoner.

CAYA har også en stor uteservering det er fint å benytte seg av på godværsdager.

Bordbestilling: 91 30 66 66
www.restaurantcaya.no

Hagen

Mat fra Hagen serverer vegetarisk mat, og har to restauranter i Trondheim, en på Bakklandet og en i midtbyen. Hos Hagen får du sunne smaksopplevelser og bærekraftig mat, ofte laget med lokale råvarer. Quinoa-salat, sandwich med advokado og tomat og falafelrull er favoritter på menyen, og med en ferskpresset juice ved siden av er måltidet komplett.

Tar ikke i mot bordbestilling.
www.matfrahagen.no

NordØst - Food & Coctails

NordØst ble startet opp sommeren 2015, og holder til i nyoppussede lokaler på Solsiden. Ideen bak konseptet er å kombinere asiatiske teknikker med norske råvarer, og sjøkreps fra Frøya med miso-majones har allerede rukket å bli en meny-favoritt. Med Norges beste kokker på kjøkkenet er det ikke rart at maten du får servert er både spennende og smakfull. Her finner du ikke burger på menyen.

Bordbestilling: 48 28 94 82
www.nordoest.no

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad