VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Restauranten To rom og kjøkken
To rom og kjøkken.
Photo: Marius Rua
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

9 restauranttips - ut og spise i Trondheim

Trondheim er en av Norges fremste matbyer, med et stort antall gode restauranter som fokuserer på kortreist mat. Her får du ni restauranttips i Trondheim.

Bakgården Spiseri & Bar

Bakgården ligger midt i Trondheim sentrum, og serverer tapas, pizza, vin og coctails. Her etterstreber de å bruke lokale råvarer såfremt det er tilgjengelig.

Bordbestilling: 45 22 24 88
www.bakgaarden.com

To Rom og Kjøkken

To Rom og Kjøkken er en restaurant som satser på høy kvalitet i alle ledd – fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten de formidler sin lidenskap for god mat og drikke på. De samarbeider med et selektivt utvalg kvalitetsbevisste partnere som kontinuerlig demonstrerer sin vilje til å levere produkter i toppklasse.

Bordbestilling: 73 56 89 00
www.toromogkjokken.no

NordØst - Food & Coctails

NordØst ble startet opp sommeren 2015, og holder til i nyoppussede lokaler på Solsiden. Ideen bak konseptet er å kombinere asiatiske teknikker med norske råvarer, og sjøkreps fra Frøya med miso-majones har allerede rukket å bli en meny-favoritt. Med Norges beste kokker på kjøkkenet er det ikke rart at maten du får servert er både spennende og smakfull. Her finner du ikke burger på menyen.

Bordbestilling: 48 28 94 82
www.nordoest.no

Frati

Frati er smaken av Italia – midt i Trondheim. I over 40 år har den italienske restauranten servert velsmakende retter, og er kjent for sine fristende appetittvekkere, bedre middager og et bredt utvalg av gode viner.

Bordbestilling: 73 52 57 33
www.frati.no

Folk og Fe - En bistro på Bakklandet

Bistroen Folk og Fe ligger nydelig plassert midt i hjertet av Bakklandet. Hos nykommeren i Trondheim får du servert tradisjonelle retter basert på lokal mat. Menyen varierer etter sesong, slik at du får servert de beste råvarene til enhver tid.

Bordbestilling: 97 51 81 80
www.folkogfe-bistro.no

Havfruen Fiskerestaurant

Rett ved Gamle Bybro og Nidarosdomen finner du Havfruen Restaurant. Lokale råvarer og kortreist mat preger menyen. I følge Havfruen selv skaper de fiskeelskere, men de har alltid en kjøttrett på menyen om det skulle være ønskelig. Menyen oppdateres etter sesongens beste råvaretilgang, og Havfruen er fiskerestauranten i Trondheim med lengst fartstid.

Bordbestiling: 73 87 40 70
www.havfruen.no

 

Fagn

Fagn blir sagt å være en av Trondheims beste restauranter. Du kan få en inspirasjonsmeny i første etasje, hvor du kan velge mellom alt fra 5- til 20-retters menyer, så her venter mange spennende smaksopplevelser! I andre etasje er det restaurant og cocktailbar hvor man får enkle middagsretter frem til kl. 20.30 - da åpner cocktailbaren.

Bordbestilling: 45 84 49 96
www.fagn.no

Hagen

Mat fra Hagen serverer vegetarisk mat, og holder til på Bakklandet. Hos Hagen får du sunne smaksopplevelser og bærekraftig mat, ofte laget med lokale råvarer. Quinoa-salat, sandwich med advokado og tomat og falafelrull er favoritter på menyen, og med en ferskpresset juice ved siden av er måltidet komplett.

Tar ikke i mot bordbestilling.
www.matfrahagen.no

Your Recently Viewed Pages