Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Restauranten To rom og kjøkken Restauranten To rom og kjøkken
Credits
To rom og kjøkken.
Photo: Marius Rua
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

9 restauranttips - ut og spise i Trondheim

Trondheim er en av Norges fremste matbyer, med et stort antall gode restauranter som fokuserer på kortreist mat. Her får du ni restauranttips i Trondheim.

Credo Restaurant

Credo Restaurant, en av Norges beste restauranter, lager mat av de beste råvarene Trøndelag har å by på. Grønnsaker, meieriprodukter og kjøtt kommer fra to gårder i Orkdal, og sjømaten er fra fjorden. Menyen gjenspeiler tid og sted slik det er akkurat nå. Den er preget av gamle tradisjoner med nye teknikker, og det er smaken av råvarene som får hovedrollen gjennom måltidet. I etasjen over Credo Restaurant ligger Jossa mat og drikke. Her kan du spise mindre menyer, på de samme gode råvarene.

Bordbestilling: 73 53 03 88
www.restaurantcredo.no

To Rom og Kjøkken

To Rom og Kjøkken er en restaurant som satser på høy kvalitet i alle ledd – fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten de formidler sin lidenskap for god mat og drikke på. De samarbeider med et selektivt utvalg kvalitetsbevisste partnere som kontinuerlig demonstrerer sin vilje til å levere produkter i toppklasse.

Bordbestilling: 73 56 89 00
www.toromogkjokken.no

Folk og Fe - En bistro på Bakklandet

Bistroen Folk og Fe ligger nydelig plassert midt i hjertet av Bakklandet. Hos nykommeren i Trondheim får du servert tradisjonelle retter basert på lokal mat. Menyen varierer etter sesong, slik at du får servert de beste råvarene til enhver tid.

Bordbestilling: 97 51 81 80
www.folkogfe-bistro.no

Frati

Frati er smaken av Italia – midt i Trondheim. I over 40 år har den italienske restauranten servert velsmakende retter, og er kjent for sine fristende appetittvekkere, bedre middager og et bredt utvalg av gode viner.

Bordbestilling: 73 52 57 33
www.frati.no

Bakgården Spiseri & Bar

Bakgården ligger midt i Trondheim sentrum, og serverer tapas, pizza, vin og coctails. Her etterstreber de å bruke lokale råvarer såfremt det er tilgjengelig.

Bordbestilling: 45 22 24 88
www.bakgaarden.com

Havfruen Fiskerestaurant

Rett ved Gamle Bybro og Nidarosdomen finner du Havfruen Restaurant. Lokale råvarer og kortreist mat preger menyen. I følge Havfruen selv skaper de fiskeelskere, men de har alltid en kjøttrett på menyen om det skulle være ønskelig. Menyen oppdateres etter sesongens beste råvaretilgang, og Havfruen er fiskerestauranten i Trondheim med lengst fartstid.

Bordbestiling: 73 87 40 70
www.havfruen.no

 

NordØst - Food & Coctails

NordØst ble startet opp sommeren 2015, og holder til i nyoppussede lokaler på Solsiden. Ideen bak konseptet er å kombinere asiatiske teknikker med norske råvarer, og sjøkreps fra Frøya med miso-majones har allerede rukket å bli en meny-favoritt. Med Norges beste kokker på kjøkkenet er det ikke rart at maten du får servert er både spennende og smakfull. Her finner du ikke burger på menyen.

Bordbestilling: 48 28 94 82
www.nordoest.no

Restaurant CAYA

Et av de nyeste tilskuddene på restaurantfronten i Trondheim, lokalisert i det nye Adressa-bygget. Til lunsj serverer CAYA crepene som `galette`, eller halvt innbakt, og de kommer i både søte og salte varianter. Etter kl. 17.00 er menyen satt sammen av store smaker i litt mindre porsjoner, der du velger 3-4 retter per person. CAYA har et stort fokus på trønderske råvarer og menyen gjenspeiler klassiske retter med spennende kombinasjoner.

CAYA har også en stor uteservering det er fint å benytte seg av på godværsdager.

Bordbestilling: 91 30 66 66
www.restaurantcaya.no

Hagen

Mat fra Hagen serverer vegetarisk mat, og holder til på Bakklandet. Hos Hagen får du sunne smaksopplevelser og bærekraftig mat, ofte laget med lokale råvarer. Quinoa-salat, sandwich med advokado og tomat og falafelrull er favoritter på menyen, og med en ferskpresset juice ved siden av er måltidet komplett.

Tar ikke i mot bordbestilling.
www.matfrahagen.no

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad