Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
Action i Oppdal Action i Oppdal Action i Oppdal
Action i Oppdal Action i Oppdal
Action i Oppdal.
Photo: Martin I Dalen/Åmotsdalen gard
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Er du klar for ei utfordring?

Flytte grenser, kjenne på mestring og en barnslig glede av å gjøre noe du ikke trodde du klarte. Det finnes et bredt tilbud av actionfylte aktiviteter du kan velge mellom i Oppdal. Bli med på ei utfordring!

I Oppdal skaper naturen spennende elementer for spektakulære aktiviteter som byr på morsomme utfordringer til alle aldre. Juving, rafting, klatring, padling eller zipline er alle gode alternativ til fjelltur og sykling.

Det er flere bedrifter som tilbyr organiserte aktiviteter om du ønsker å ta en tur på elva eller sveve luftig i en zipline. Elva Driva er en av Norges beste elver å rafte, og rafting er en populær sommeraktivitet i Oppdal. Ta plass i båten og la naturkreftene i en fykende fart frakte deg nedover fossende elver og gjennom trange juv. Turenes vanskelighetsgrad setter ulike krav til alder og kondisjon hos deltakerne. Her finnes turer som er tilpasset alle. Bedriften Opplev Oppdal tilbyr guidet rafting gjennom hele sommeren, og i 2017 ble rafting i Driva kåret til Midt-Norges beste.

Elva skjuler også dype juv og spektakulære jettegryter som det er morsomt å leke i. Denne aktiviteten kalles juving. I Oppdal er det det flere steder som er egnet for juving, men likevel er det Festajuvet som byr på den mest dramatiske og unike juvingen. Denne elveaktiviteten kan også tilpasses ulike ferdighetsnivå, og er også egnet for barn.

Det finnes flere klatrefelt i Oppdal, det mest populære området ved Ishol. Klippeklatrefeltet som ble utviklet på 1990-tallet i Oppdal, og er også det som blir mest brukt. Området er lett tilgjengelig og tørker raskt opp. Sesongen starter som regel i påska og varer ofte helt frem til isen kommer i oktober. De fleste sektorene ligger i elvejuvet, og har gode standplasser. Vil du teste ut flere klatreområder i Oppdal, bør du sjekke ut Klatrefører for Oppdal

Liker du luftige utfordringer bør du teste ut zipline i Oppdal. Åmotsdalen gard og Villmarksleiren tilbyr luftige svev som garantert vil gi deg et ordentlig magesug. Zipline i Åmotsdalen krysser hele dalen, og lar deg suse over gårdstunet hengende 100 meter over bakken. I Villmarksleiren krysser du over elvejuvet i en tredve meters høyde.

Oppdal gir deg uforglemmelige opplevelser - til vanns, lands eller i lufta.

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad