VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Action i Oppdal
Action i Oppdal.
Photo: Martin I Dalen/Åmotsdalen gard
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
invalid widget [plugins_dtn_ad] []

Er du klar for ei utfordring?

Juving, rafting, klatring, padling eller zipline er alle gode alternativ til fjelltur og sykling. Elva Driva er en av Norges beste elver å rafte, og rafting er en populær sommeraktivitet i Oppdal. ​

Elva skjuler også dype juv og spektakulære jettegryter som det er morsomt å leke i. I Oppdal er det det flere steder som er egnet for juving, men likevel er det Festajuvet som byr på den mest dramatiske og unike juvingen. 

Liker du luftige utfordringer bør du teste ut zipline i Oppdal. Åmotsdalen gard og Villmarksleiren tilbyr luftige svev som garantert vil gi deg et ordentlig magesug. Zipline i Åmotsdalen krysser hele dalen, og lar deg suse over gårdstunet hengende 100 meter over bakken. I Villmarksleiren krysser du over elvejuvet i en tredve meters høyde.

 

Klatring i Oppdal

Det finnes flere klatrefelt i Oppdal, det mest populære området ved Ishol. Klippeklatrefeltet som ble utviklet på 1990-tallet i Oppdal, og er også det som blir mest brukt. Området er lett tilgjengelig og tørker raskt opp. Sesongen starter som regel i påska og varer ofte helt frem til isen kommer i oktober.

De fleste sektorene ligger i elvejuvet, og har gode standplasser. Vil du teste ut flere klatreområder i Oppdal, bør du sjekke ut Klatrefører for Oppdal
 

 

Your Recently Viewed Pages
invalid widget [plugins_dtn_ad] []
invalid widget [plugins_dtn_ad] []
invalid widget [plugins_dtn_ad] []