Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
Sommer i Oppdal Sommer i Oppdal Sommer i Oppdal
Sommer i Oppdal Sommer i Oppdal
Sommer i Oppdal.
Photo: Margrete Vognild Blokhus
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Det er din tur

I Oppdal er det enkelt å la seg friste til å dra på tur. Besøker du oppdalsfjella reiser du hjem med sekken full av gode fjellopplevelser. 

Oppdal er det naturlige utgangspunkt for fjellområdene Dovrefjell og Trollheimen. Her finner du turer og fjelltopper som er blant Norges mest populære fotturer.

Stå på toppen av barske og vakre Snøhetta 2286 meter over havet, eller gi deg selv en utfordring med å gå den populære Trekanten i Trollheimen. Fjellområdene er mektige og imponerende, likevel vennlige og gjestmilde med korte anmarsjer og enkle bestigninger. 

Ofte handler det verken om å gå langt eller bratt for å få en verdifull fjellopplevelse. Det omfattende stinettet i Oppdal gir deg muligheten til et bredt spekter av turer. Den vennlige fjellheimen er også svært godt egnet til flotte løpeturer.

Naturen og topografien i Oppdal er variert og spennende, og det er kort vei til tregrensa og høyfjellet. Visit Oppdal gir deg en god oversikt på turmulighetene i Oppdal. Her finner du korte turer og lange dagsmarsjer. Finn din favoritt. Nå er det din tur. 

Fjellet venter på deg.

 

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad