Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Langrenn i Oppdal
Vinter i Oppdal.
Photo: Martin I. Dalen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Når vinter betyr snø

I Oppdal byr vinteren på snø. Iskrystaller fra himmelen som dekker den store fjellheimen vår. Kom å bli med i denne hyllesten til vinteren. Et av Norges beste skiområde venter på deg.

Oppdal er et reisemål med tradisjoner og kultur for vintersport. Siden slutten av 1800-tallet har bygda tatt i mot gjester som ønsker å utforske fjellet vinters tid.

Den første skiheisen åpnet i 1952, og siden har Oppdal vært Midt-Norges mest populære vinterdestinasjon. Den vidstrakte kommunen gir muligheter for et bredt spekter av aktiviteter. Her er vintersesongen lang. Med en snøgaranti på senhøsten, og sjanse for å avslutte vinteren med shorts om våren, gir Oppdal mye valuta for den som liker ski.

 

I løpet av vinteren tilbyr Oppdal 180 kilometer med langrennsløyper, et alpinanlegg som er landets største og en fjellheim som er skapt for topptur. Alt rammet inn av et levende og gjestfritt lokalsamfunn. Du fyller også opp dagene med god mat på hyggelige serveringssteder, spennende shopping eller andre aktiviteter både ute og inne. 

Her finner du alt du trenger å vite om vinter i Oppdal. For jevnlige oppdateringer om vær, føre og arrangementer - følg Visit Oppdal på Facebook og Instagram.

Sesongavslutning i Oppdal 2018

 

Takk for tidenes vintersesong

Vinteren er over for denne gang. Den har vært helt enestående med tidlig start i november, kaldt og stabilt vær og mye snø! Den kunne avslutte med ei påske hvor sola viste seg hver eneste dag, med et par påfølgende helger i april hvor det ikke er mulig å be om bedre skiføre og værforhold.

Vi sitter igjen med en mengde gode opplevelser og skiglade minner etter vinteresesongen 17/18 i Oppdal. Nå er det på tide å takke mannskapet som serverer oss perfekte forhold i langrennsløypa og i alpinbakkene.

Derfor - til alle tråkkemaskinførere, vi er evig takknemlig!

Reiseinformasjon

 • Med tog til Oppdal

  Med tog til Oppdal

  Dovrebanen fra Oslo, Oslo Lufthavn Gardermoen eller Trondheim stopper i Oppdal flere ganger daglig.

  Se nsb.no for togtilbud
 • Med bil til Oppdal

  Med bil til Oppdal

  Fra Oslo og Trondheim kjører du E6 til Oppdal. Fra Molde og Sunndalsøra følger du Rv70.

 • Med fly til Oppdal

  Med fly til Oppdal

  Trondheim Lufthavn Værnes ligger omtrent 150 kilometer fra Oppdal. Fra flyplassen kan du ta buss eller tog til Oppdal.

  Trondheim lufthavn Værnes
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad