VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Alpinpakka
Alpinpakka.
Photo: Foto: Martin I. Dalen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Klar for heftig skikjøring i Oppdal?​

"ALPINPAKKA" i Oppdal betyr kort og greit valgfri overnatting inkludert frokost og dagskort i Oppdal Skisenter.

Oppdal Gjestetun fra kr. 600,-. Oppdal Turisthotell fra kr. 875,-. Quality Skifer Hotel fra kr. 865,-. Bortistu Gjestegard fra kr. 950,-. Bjerkeløkkja fra kr. 965,-. Granmo Camping, *kun hytter fra kr 1500,-.

(Prisene gjelder per pers. per natt og bookingen gjøres direkte til overnattingsstedene. Tilbudet gjelder ikke vinterferie (uke 8) og påske).

OPPDAL SKISENTER
Oppdal Skisenter lover deg snørike vintre, rause fjell og stor skiglede. Et av Norges største alpine skiområde har bakker for alle. Hos oss kjører du ikke i kø, her kan du teste nye løyper for hver tur, mellom 4 fjell, 14 heiser og 35 nedfarter. Hele skisenteret er knyttet sammen med overfarter, hvor du kan farte mellom det ene fjellet til det andre. Alpint i Oppdal er for deg som liker fjellet og nye utfordringer – hver eneste dag.
 

VANGSLIA, OPPDAL SKISENTER
Oppdals største og mest besøkte bakke i antall km og nedfarter. Et godt utgangspunkt for hele familien uansett ferdighetsnivå. I Vangslia finner du transportbånd for de minste som nettopp har begynt, samt en barnebakke med tilpasset pomalift. Det er også i Vangslia du finner den største terrengparken, med luftige hopp i diverse størrelser for de tøffeste. Her finner du to skibutikker og to serveringssteder. Ny stolheis som åpnes i midten av desember, Vangsliekspressen, tar kun 5,5 minutter fra bunn til topp er den store snakkisen i bakken for tiden. Anlegget holder åpent hver helg fram til 16. desember, fra da av er Vangslia åpent hver dag.

HOVDEN, OPPDAL SKISENTER
Bakken for de tøffeste. Rangert som en av Norges beste. Du skal ha kjørt noen nedfarter før du setter utfor disse bakkene. Og det er her du får det vi i Oppdal kaller ordentlig skikjøring. Bakken har én stolheis, og på toppen finner du serveringsted med Oppdals mest spektakulære utsikt. Og bakkens beste ovnsbakte pizza.

ÅDALEN, OPPDAL SKISENTER
Ådalen ligger bak de tre andre skibakkene i fjellheimen. Altså Ådalen er en lek. Her er det to t-krok heiser, og to preparerte nedfarter. Resten av området er en sak mellom deg og den uberørte snøen. Ofte skal du rett forbi på vei til en av de andre skibakkene, så ender du opp med å være her resten av dagen.

STØLEN, OPPDAL SKISENTER
Stølen har også bakker for hele familien. En fin, slak og lett tilgjengelig barnebakke som gjør Stølen til småbarnsfamiliers favoritt. Men her er lange, varierte nedfarter, og en fjellheis som fører deg langt opp, for så å gi en solid lang nedfart. Anlegget har også en minipark, med rails og hopp.

 

Hold deg oppdatert i Oppdal:

Følg Visit Oppdal sin Facebook og Instagram, for siste status på vinterforholdene.

Parken i Vangslia
Parken i Vangslia.
Photo: Martin I. Dalen
Alpint i Oppdal
Alpine skiing in Oppdal.
Photo: Martin I. Dalen
Oppdal Skisenter
Oppdal byr den gode skifølelsen.
Photo: Martin I. Dalen

Tilbake til toppen