Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Topptur til Kråkvasstind
Topptur til Kråkvasstind.
Photo: Oddveig Torve
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Din favoritt 

Vil du gjerne gå topptur i Oppdal, men ikke helt sikker på hvor de beste turene finnes? 

Oppdalinger er glade i topptur. Så fort den første snøen har dumpet over fjellområdene, gjerne i november – stikker de ut fulle av forventinger og vinterglede. Helt frem til mai opprettholdes denne gleden, og vi kan stolt hevde at Oppdal er Midt-Norges beste sted for topptur.

Du finner verken kvasse egger eller tinder i Oppdal, men fjell som gir varierte og lett tilgjengelige toppturer. Og her har både ferskingen og eksperten et stort mangfold av spennende turer å velge mellom. Det mest populære toppturområdet finner du helt vest i Oppdal, hvor fjellene som omkranser den to mil lange Storlidalen utgjør et mekka for toppturfolket.

Samtidig finner man flotte toppturer i fjellområdet fra Oppdal sentrum og vestover mot Vognill. Lett tilgjengelige turer som passer for alle ferdighetsnivå, og som enkelt lar seg gjøre på en time eller to.

I Oppdal er du alltid tett på fjellheimen, så lenge det finnes et fjell i nærheten er det gode muligheter for en fin topptur.

Husk toppvettreglene og god tur!

Den enkle og morsomme

Like morsomt, litt mer utfordrende

Noe morsomt å bryne seg på

Ad
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad