VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Vår i Oppdal
Vår i Oppdal.
Photo: Martin I. Dalen
Campaign
Partner
invalid widget [plugins_dtn_ad] []

Tida for de fineste turene

Det er absolutt ingen grunn til å pakke bort skia til tross for fornemmelser av vår. Dersom du forlenger skisesongen med april og mai, vil du fort oppleve sesongens beste skiturer til fjells i Oppdal.

 

Vi gir deg april. Mai, og tidlig juni. Våren i Oppdal gir deg en forlengelse av vinteren. Det er høytid for topptursesongen. Dessuten kan du være heldig å kombinere de siste skiturene, med de første turene til fots eller på sykkel. Sesongskiftene i Oppdal er alt annet enn kjedelige.  

Solide snødumper i april og mai, er ikke sjeldne værfenomen i Oppdal. Med fjellet som nabo gir dette enkel tilgang på attraktive toppturer, lenge etter at vintersesongen egentlig har avsluttet. Samtidig kan våren i Oppdal plutselig gi hint om sommer, og da finnes nærområder hvor du kan oppleve med tursko.

Oppdal er et levende lokalsamfunn - hele året. Årstider kommer og går, oppdalingene er ditt vertskap 365 dager i året. Her er du velkommen som gjest, enten du vil nyte en kopp kaffe, dra på shopping eller gi deg i selv et ekstra friminutt på spa.

Her finner du alt du trenger å vite om vår i Oppdal. For jevnlige oppdateringer om vær, føre og arrangementer - følg Visit Oppdal på Facebook og Instagram.

Hva skjer i Oppdal?

Det er alltid mye som skjer i Oppdal. Få oversikt over kommende arrangement her:

Reiseinformasjon

Your Recently Viewed Pages
invalid widget [plugins_dtn_ad] []
invalid widget [plugins_dtn_ad] []
invalid widget [plugins_dtn_ad] []