Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Baklandet Skydsstation, Trondheim Baklandet Skydsstation, Trondheim
Credits
Baklandet Skydsstation, Trondheim.
Photo: Marius Rua
Campaign
Partner

Bypåske i Trondheim – de beste tipsene

Ikke alle reiser til fjellet i påsken. I Trondheim finnes det mange aktivitetstilbud som er varierte og koster lite. Vi gir deg 9 tips på hva du kan gjøre i Trondheim i påsken.

Pirbadet

Norges største og mest besøkte innendørs badeanlegg holder åpent i påsken. Pirbadet ligger rett ved sjøen i Trondheim og har en utrolig flott utsikt til både vær og vind. I badeanlegget er alle tilbudene samlet i ett stort rom, oversiktlig og familievennlig. Pirbadet er en perfekt familieaktivitet.

Åpningstider: 10.00 – 18.00

Pris: Voksen 165,-, Ungdom 140,-, Barn 110,-

Rockheim

Rockheim er det nasjonale museet for populærmusikk. På Rockheim finner du utstillinger som tar deg med på en reise gjennom nyere norsk musikk- og kulturhistorie fra 1950-tallet til i dag. Mange av utstillingene oppfordrer til interaksjon, og hvis du vil ha en pust i bakken finner du en hyggelig café i femte etasje, med en nydelig utsikt mot Munkholmen og Trondheimsfjorden.

Åpningstider: 11.00 – 16.00. Stengt på mandager.

Pris: Voksen 120,-, Student/Honnør: 90,-, Barn: 60,-

Vitensenteret

Vitensenteret i Trondheim er et populærvitenskapelig opplevelsessenter, en favoritt for både barn og voksne. I tillegg til spennende utstillinger har Vitensenteret mange aktiviteter der barna kan eksperimentere og utforske. Barna kan bygge ballongbil, støpe tinnfigurer og lage en c-vitaminrakett, kjøre orbitron eller drømme seg bort i stjernehimmelen i planetariumet. Må oppleves, gjerne flere ganger.

Åpningstider: 11.00 – 17.00

Pris: Voksen/Student/Honnør/Barn: 75,-

Lian Restaurant

Verdens nordligste trikk, Gråkallbanen, tar deg til Lian Restaurant, som ligger i naturskjønne omgivelser rett utenfor Trondheim sentrum. Her kan du nyte kortreist mat fra hele Trøndelag, og utsikt over Lianvannet og Bymarka. Lian Restaurant tilbyr søndagsbuffet fra 12-18, raus og turvennlig mat onsdager 12-16, og tar ellers imot grupper på bestilling.

Rockheim

Credits
Rockheim, Trondheim.
Photo: CH-visitnorway.com

Ringve Musikkmuseum

Ringve Musikkmuseum er et spesialmuseum for musikk og musikkinstrumenter, og er en levende formidler av musikkhistorien. Ringve er også morgendagens museum, og viser fram nye musikalske strømninger i et flerkulturelt og moderne Norge. Musikkmuseet, lystgården

og den botaniske hagen er sammen med en rikholdig museumsbutikk og Tordenskiold kro noe av det du kan besøke på Ringve.

Åpningstider: 11.00 – 16.00. Stengt på mandager.

Pris: Voksen: 100,-, Student/Honnør: 80,-, Barn: 50,-

Bakklandet

Bakklandet ved Nidelva er Trondheim sin «gamleby», og har vært bebodd siden tidlig på 1600-tallet. Her finner du små, fargerike trehus tett i tett, og mange av dem huser koselige kafeer, gode restauranter og spennende designbutikker. 

 

Shopping

Trondheim og shopping er for mange synonymt. Foruten etablerte kjøpesentre som Trondheim Torg, Byhaven, Mercursenteret, Solsiden Kjøpesenter, Sirkus Shopping og City Syd er også Trondheim kjent for å ha mange spennende og uavhengige nisjebutikker. Det er her du finner de virkelige skattene, både av klær og brukskunstgjenstander, og kan handle ting du ikke trenger å være redd for at naboen dukker opp med på hageparty, eller han som sitter foran deg på bussen har på seg.

Sykkeltur langs Skansen

Når vårsola begynner å vise seg og du kan kjenne varmen er det riktig så herlig å sykle i Trondheim. Den nye gang- og sykkelbrua som går langs Nordre avlastningsvei og helt frem til Ila er en nydelig sykkelvei når været er godt - med sjøsprøyt fra Trondheimsfjorden på den ene siden og utsikt mot Skansen på den andre. En lunsjpause på Lille Skansen er heller ikke å forakte.

Kajakkpadling langs Nidelva

Opplev Trondheim fra et unikt perspektiv. Trondheim Kajakk tilbyr både dagsturer og kveldsturer i kajakk langs Nidelven, til både enkeltpersoner og grupper. Time bestilles på forhånd med priser fra 350,- for ca to timers padletur inkludert nødvendig utstyr. En flott aktivitet for hele familien.

Nidelva

Credits
The Old Town Bridge, Trondheim.
Photo: CH - Visitnorway.com

Flere familievennlige aktiviteter i Trondheimsregionen

×
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad