VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Aurlandsfjorden
Fjordcruise Bergen - Mostraumen.
Photo: Rygercruise
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Bergen - Inngangen til Fjordriket.

 

Fra en båt får du den perfekte utsikten til det Bergen er mest kjent for, majestetiske fjell, dype fjorder, isbreer, fossefall og en kystlinje med spennende kultur og historie.

Vestlandets hovedstad ligger midt mellom de to største fjordene i Norge - Hardangerfjorden og Sognefjorden, og fra Fisketorget i Bergen sentrum finnes det et stort utvalg av dagsutflukter og halvdagsturer til de beste naturopplevelsene regionen har å by på. Mulighetene er mange og de fleste turer kan du bestille på forhånd på visitbergen.com/ting-a-gjore/batturer

Du vil ikke bare se. Du vil gjøre! Heldigvis har Bergen mange profesjonelle aktivitetsselskaper og guider som tar deg med inn i opplevelsen. Norway Active tar deg med på turer til de mest kjente attraksjonene, men også til perlene som selv de færreste nordmenn kjenner til. Her kan du få kjøpt dagspakker som inneholder aktiviteter som rafting, sykling, vindtunnel, fjordrafting og selvsagt transport mellom de store opplevelsene. Det finnes ingen bedre måte å oppleve Bergen på enn å gjøre aktiviteter som tar deg så nær naturen som mulig.
Turer med Norway Active bestiller du online på visitBergen.com her.

Bergen er blant annet startpunktet for Norges mest populære rundreise, Norge i et nøtteskall®. Den legendariske reisen tar deg med til de mest billedskjønne fjord- og fjellandskapene ved Gudvangen, Flåm og båttur på vakre Nærøyfjorden.

Underveis får du også oppleve Flåmsbanen - en av Europas mest spektakulære togstrekninger. Du får rett og slett oppleve det Norge er mest kjent for - i et nøtteskall – med start og sluttpunkt i Bergen sentrum.
Billetter til Norge i et nøtteskall® bestiller du online på visitBergen.com her.

Fjordcruise til vakre Mostraumen er blitt et av Bergens mest populære båtturer. På bare 3,5 time blir du med innerst i den 27 kilometer lange Osterfjorden, til idylliske Modalen, med krystallklart vann, stupbratte fjell, vakre fossefall og små gårder og bygder vakkert plassert i landskapet. På båtturen til Mostraumen får du et nært møte med fjordlandskapet, og når vannføringen er stor kan du til og med få en skikkelig frisk dusj i ansiktet og smake på det rene fjellvannet. Kysten og fjordene i og rundt Bergen har helt siden Hansatiden vært en stor internasjonal attraksjon. Derfor har båtturene i regionen blitt en sikker vinner blant de som vil få naturen på nært hold.
Billetter til Fjordcruise Bergen - Mostraumen bestiller du online på visitBergen.com her.

Your Recently Viewed Pages