VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Bergen
Bergen.
Photo: Sverre Hjørnevik / fjordnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Det beste av Bergen med ett kort!

Reis gratis med buss og Bybanen i sentrum og i hele Bergensregionen. Med Bergenskortet får du rabatter eller gratis adgang til museer, attraksjoner og etablerte kulturtilbud, sightseeing, restauranter og parkering.

De fleste som besøker bergen, har et ønske om å oppleve byen på en effektiv, praktisk og rimelig måte. De vil oppleve Kulturbyen og Verdensarvbyen Bergen, besøke museene og de historiske stedene, se de spennende attraksjonene, spise på de klassiske bergensrestaurantene og kanskje avslutte dagen på teater, konsert eller kino. Og selvfølgelig er det viktig å komme seg rundt i byen på en enkel og effektiv måte. Alt dette kan du få ved å bruke ett kort. Bergenskortet. Kortet finnes med varighet i 24-, 48- eller 72-timer og kan bestilles online på visitBergen.com. Kortet kan hente kortet på Servicesenteret på Flesland eller på Turistinformasjonen i Bergen.

Med Bergenskortet i lommen reiser du gratis med buss og Bybanen i sentrum og i hele Bergensregionen. Du får store rabatter eller gratis adgang til museer, attraksjoner og etablerte kulturtilbud, sightseeing, restauranter og parkering. Lander du med fly på Bergen lufthavn Flesland, kan du til og med komme deg gratis til sentrum med shuttlebuss (går hvert 10. minutt).

Mange velger å starte oppholdet i Bergen med en sightseeing- eller fjordtur. Bergen er Inngangen til Fjordriket, og fra Fisketorget kan du få en halvdagstur til vakre Mostraumen, som gir en fullverdig fjordopplevelse med bratte fjell, fossefall og smale fjorder.

Bergen er byen mellom de syv fjell, og med Fløibanen er høyfjellet bare seks minutter unna. På toppen av Fløyen er det et enormt aktivitetstilbud for hele familien, med byens kanskje flotteste lekeplass, café, restaurant og et stort utvalg med friluftsaktiviteter og turløyper. Her får du full oversikt og byens vakreste utsiktspunkt. Ta deg en sykkeltur på de fine sykkelstiene eller prøv en spektakulær zippline med flott utsikt!

Bergen er barnas by. Med Bergenskortet kan du ta med hele familien på lærerik lek og moro på vitensenteret VilVite. Eller hva med å hilse på dyrene i og over vannet på Akvariet i Bergen? Med Bergenskortet får du gode priser på aktiviteter for hele familien.

Hvis du vil oppleve Bergen til det fulle, er det mye å spare ved å kjøpe Bergenskortet. Det er den enkle, praktiske og rimelige måten å oppleve byen på. Bergenskortet får du kjøpt på visitBergen.com, Turistinformasjonen i Bergen og de fleste hoteller og campingplasser i Bergen. I tillegg får du kjøpt Bergenskortet på ferjene til Fjord Line. Du kan velge mellom 24-, 48- eller 72-timerskort, alt ettersom hvor lenge du vil bli i Bergen og hvor mye du vil oppleve. Jo mer du bruker kortet, jo mer penger sparer du.

På visitBergen.com/Bergenskortet, finner du oversikt over alle steder du kan bruke Bergenskortet.

Bergen Card

Your Recently Viewed Pages