Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

70 år og only sixteen - jubileumsforestilling med Rune Larsen og venner

Overview

Bli med å feire Rune Larsen i Grieghallen når den populære artisten og programlederen trommer sammen til storstilt fest med slagerparade og herlige gjesteartister.

Rune Larsen har i 55 år gjestet scener over hele landet og satt sitt preg på underholdningsbransjen i Norge både som artist, plateprodusent, manager og programleder.

Han TV-debuterte med "Popcorn" i 1964 og har til sammen vært programleder for ca 130 TV-programmer. De mest kjente er "Lollipop", "Casablanca", Larsen Spesial" og "Absolutt norsk".

Rune Larsen har i løpet av sine 55 år i bransjen solgt 700 000 plater. Han har mottatt seks sølvplater, fire gullplater og to diamantplater. Han er fremdeles aktiv på scenen, både alene og sammen med venner.

2018 blir et speielt år for Rune Larsen. Da runder han 70 år. I følge ham selv føler han seg fortsatt som en sekstenåring. Og som seg hør og bør skal en 70-årsdag feires!

- fra pressemelding

  • Last Updated: 07.03.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

søn 23. september 2018 17:00

søn 23. september 2018 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
70 år og only sixteen - jubileumsforestilling med Rune Larsen og venner
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad