Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Alexx Alexxander

  • Edvard Griegs plass 1, Bergen
  • +47 55216150
  • 29. september 2018
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

The illusions of Alexx Alexxander. Bli forført av magi når Alexx Alexxander endelig er tilbake!

Opplev en kveld i magiens tegn og la Alexx Alexxander vise deg hvorfor han er utnevnt til en av verdens fremste illusjonister.

Du vil bli forbløffet og forført av latter, forundring og magisk fingerferdighet. Bli med på en uforglemmelig reise inn i magiens verden. Alexx Alexxander inviterer deg til en helaften fylt med humor, mystikk og spektakulære illusjoner. Grensen mellom illusjon og virkelighet vil opphøre. La deg fascinere av Alexx Alexxander's uforklarlige shownummer. Et show for 4 generasjoner! Ved hjelp av store skjermer vil publikum følge illusjonene i minste detalj, hvor enn de sitter i salen.

Velkommen inn i Alexx Alexxander's magiske univers – En opplevelse for livet!

Alexx holder ingenting igjen når han nå igjen skal ta Norge med storm. Denne storsatsningen av en forestilling vil garantert ta pusten fra deg og du vil få ta del i oppsiktsvekkende illusjonsnummer du har har sett maken til. I en årrekke har Alexx Alexxander fascinert et begeistret publikum i hele Skandinavia med utrolige stunt og magiske illusjoner i verdensklasse.

Med et 10-talls tonn utstyr, har Alexx Alexxander tatt showet sitt på veien, og opptrådt for fullsatte saler. Alexx er den største illusjonisten i Norge. Han har mottatt flere store priser for sin innsats å fremføre magi som stor underholdning.
Høsten 2016 ble han også tildelt magiens mest prestisjefulle pris,
The Merlin Award, som er mest kjent som "magiens Oscar".

Han har fått Slottsfjelltårnet i Tønsberg til å forsvinne på direktesendt TV, utallige damer har blitt delt i biter og han har rundlurt hele Skandinavias kjendiselite.
Alexx har tatt illusjoner til et nytt nivå og vist Norge at dette ikke handler om kaniner fra flosshatt, men derimot motorsykler, sirkelsager og brennende spyd.

Forestillingen spilles kun en kveld hvert sted. Bestill billetter før det er for sent!

For mer info: www.alexx.no
Varighet ca. 2 timer inkl. pause
Nedre anbefalte aldersgrense: 5 år

Fra Bergenhelg.no

  • Last Updated: 08.03.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

lør 29. september 2018 19:30 21:30

See All
Alexx Alexxander
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad