Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Bergen Ølfestival

Overview

Vandre fra bod til bod med smaksglasset i hånden, oppdag nye favoritter og kjenn på den herlige stemningen på Bergen Ølfestival 1.-2. september.

På Bergen Ølfestival får man oppleve en blomstrende ølkultur med en herlig miks av tradisjon og innovasjon på stemningsfulle Bergenhus Festning. Få opp øl-kunnskapen, og lær om produksjon og historie på de faglige arrangementene og av de kunnskapsrike bryggemesterne.

Over 40 bryggerier
Fra ni byggerier i 2012, har Bergen Ølfestival vokst til å bli Norges største ølfestival med over 40 bryggerier fra hele landet. Festivalen fokuserer kun på norske øl, og her finner du alt fra små håndverksbryggerier til store industrielle bryggerier, og til og med Norges første mjøderi. Øl er ikke lengre “bare øl”, og tilbudet og etterspørselen har eksplodert de siste årene. Bryggerimesterne elsker å fortelle historiene bak sine øl, og setter pris på å høre hva du syns om produktene.

Tippetue eller Tiger Tripel?
Bryggeriene har med seg over 400 ulike øl til Bergen Ølfestival, og festivalen er hvert år stedet for nylanseringer. Her er det absolutt noe for enhver smak, uansett om du er øl-ekspert eller nybegynner. Fra lyst til mørkt, fra surt til søtt, og smaker fra humle til kaffe. Her får du virkelig muligheten til å utfordre ganen og prøve nye og spennende øltyper. Hva med en Tiger Tripel, en Småtøs eller en Tippetue Petit Saison i glasset? Gå fra bod til bod, og snus, smatt og smak deg gjennom spekteret av øl. Kanskje du finner noen nye favoritter?

Øl til mat eller mat i øl?
Bergen Ølfestival samler også de beste øl-restaurantene i byen. Innimellom smaksprøvene hos bryggeriene kan du prøve spennende kombinasjoner av øl og mat og øl i mat. For de som er glade i både god mat og godt øl, er det også en stor bonus at Bergen Ølfestival og Bergen Matfestival arrangeres vegg i vegg på Bergenhus Festning. Her kan man smake spennende lokalmat fra regionen, internasjonale spesialiteter og delta på matkurs om lokale råvarer. Inngangsbiletten gir adgang til begge festivalene alle dagene, og man kan kose seg en hel helg med både deilig mat og mye godt i glasset.

Kjøp billett til Bergen Ølfestival og Bergen Matfestival!

  • Last Updated: 05.06.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

lør 1. september 2018 12:00 20:00

fre 31. august 2018 12:00 21:00

See All
Bergen Ølfestival
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad