Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Bergen Jazzforum: Marquis Hill Blacktet

  • Georgernes Verft 12, Bergen
  • +47 55307259
  • 16. november 2018
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

MARQUIS HILL trompet CHRISTOPHER McBRIDE saksofon JUSTIN THOMAS vibrafon JOSHUA RAMOS bass MAKAYA McCRAVEN trommer

Chicago og New York har begge vært essensielle og sentrale steder i jazzhistorien på hver sin unike måte. Trompetisten Marquis Hill har en fot plantet i hver by, både musikalsk og profesjonelt. På sine utgivelser har han levert musikk med en distinkt sound som omfavner ulike sjangre som post-bop, hip-hop, R&B og spoken word. Det er til tider både virtuost og imponerende, men alltid med målrettet fokus på overbevisende melodiske passasjer og en fremtredende tone i trompetspillet. I 2014 vant han den prestisjetunge «Thelonious Monk International Jazz Competition» og fikk samtidig platekontrakt med Concord Records. I 2016 kom albumet «The Way We Play» der Hill utforsker både nyere og eldre jazzstandarder med sin moderne, groove-orientert tilnærming til det velkjente repertoaret. Her møter vi også hans trofaste ensemble «the Blacktet», som består av saksofonist Christopher McBride, vibrafonist Justin Thomas, bassist Joshua Ramos og trommeslager Makaya McCraven.

Selv om Marquis Hill har fokusert mest på solokarrieren de siste årene, dukker han stadig opp på scenen med internasjonalt anerkjente navn som Marcus Miller og Joe Lovano. På Bergen Jazzforum får vi derimot oppleve han i front for sitt eget faste band, the Blacktet, når de gjør sin første konsert her i Bergen.

- fra www.bergenjazzforum.no

  • Last Updated: 16.08.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

fre 16. november 2018 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bergen Jazzforum: Marquis Hill Blacktet
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad