Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Bernhoft & The Fashion Bruises

  • USF Verftet, Georgernes Verft 12, Bergen
  • 553 074 10?
  • 6. oktober 2018
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Bernhoft & The Fashion Bruises er klar med nytt album og Norgesturné!

Om Bernhoft har en programerklæring, er det han ønsker å få folk til å danse og tenke samtidig. Nå annonserer artisten at han er klar for norgesturné i forbindelse med sitt nye album; «Humanoid», som slippes i august 2018. 

Det nye albumet består av låter som er hakket mer up-beat enn tidligere materiale, og har anslag av ren rock, uten at Bernhoft vil gi det stempelet «retro». Denne gangen har hans faste band, The Fashion Bruises, vært med på innspillingen av albumet, og prosessen har foregått mer eller mindre live. Slik blir det også naturlig at bandet blir med på norgesturnéen, som starter i Sandvika i september.

Etter å ha reist alene over store deler av verden i de ti årene han i år feirer som soloartist, er Bernhoft nå henrykt over å ta med seg The Fashion Bruises på veien.

- Med The Fashion Bruises har jeg funnet en spilleglede som er helt perverst sterk, jeg gleder meg som en tenåring til turné. Jeg er helt overbevist om at det er det beste bandet jeg har vært med i, og bedre enn de fleste band du får se i år, sier han.

Bernhoft forteller videre at han gleder seg til å slippe nytt album og få spille låtene live for publikum. Tematikken på «Humanoid», vekselvis skifter mellom hans optimistiske og desillusjonerte syn på verden. Plata har blitt formet av omveltningene i verden vi lever i, der ting som miljøkrisen og flyktningeproblematikk skaper stadig større motsetninger mellom mennesker.

 

- Hentet fra Bergenlive.no

  • Last Updated: 22.06.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

lør 6. oktober 2018 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bernhoft & The Fashion Bruises
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad