Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Heine Totland & Gisle Børge Styve - Musikk folkens!

  • Øvre Ole Bulls plass 3, Bergen
  • +47 55321145
  • 7. november 2018 - 15. desember 2018
  •  /  18:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Musikk folkens! Det er tittelen på Heine Totland og  Gisle Børge Styve sin nye forestilling. Premieren er 7. november på Lille Ole Bull og skal spilles helt frem til jul. 

Heine Totland og Gisle Børge Styve har klart å etablere noe helt spesielt. Uten egentlig å ha gjort noe særlig mer sammen enn å spille mange konserter, har de etablert et svært trofast og stadig større publikum. Til sammen har de noe «magisk» som det er vanskelig å sette ord på. Publikum er begeistret, og de to vestlendingene gleder seg over hverandre og sitt publikum. Deres forrige forestilling «Musikk e komme for å bli» ble en stor suksess og solgte over 60 000 billetter, i Bergen, Oslo og på turne  over hele landet
 
Denne gangen utvides også det musikalske bildet/uttrykket i betydelig grad. Gisle Børge har gått til anskaffelse av et praktfullt orgel, et Hammond B3 fra 1959, med krakk og pedaler! Det går faktisk allerede rykter om dette orgelet i det internasjonale orgelmiljøet, og vi regner med en betydelig tilstrømming av orgelinteresserte fra hele verden. Gisle Børge og Heine gleder seg vilt til premieren. “Musikk folkens” starter der deres forrige forestilling sluttet.  Dere får høre nye livsglade og humoristiske, men også ektefølte versjoner av sanger vi alle kjenner.
 
Du kan glede deg. Nå blir det Musikk Folkens!

- fra www.olebullhuset.no

  • Last Updated: 05.11.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

lø. 15. desember 2018 18:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Heine Totland & Gisle Børge Styve - Musikk folkens!
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad