Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Julekonsert med Sissel Kyrkjebø

  • Edvard Griegs plass 1, Bergen
  • +47 40005096
  • 5. desember 2018
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Sissel er tilbake i Bergen med sin fantastiske julekonsert. Sissel er kjent for å skape julestemning som varer til langt utpå vårparten.

"Sissel har en stemme som får elver til å renne oppover". Slik åpner en dansk storavis sin anmeldelse av en av Sissels konserter. I tillegg til stemmen har Sissel den unike sceneutstrålingen som gjør at du som tilhører føler at hun synger direkte til deg, og bare deg. Denne kombinasjonen av stemmeprakt og formidlerevne har gjort Sissel til en svært ettertraktet artist over store deler av verden, og ikke minst en artist mange andre artister ønsker å samarbeide med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for å nevne noen.

Sammen med Placido Domingo og José Carreras ble Sissel invitert til å opptre under den aller første julekonserten i Moskva etter Sovjetunionens fall. Og jul har det blitt mye av for Sissel, både som plate- og konsertartist. Over 1 million har sett julekonsertene hennes bare i Norden, en rekord det blir vanskelig å slå.

Sissels jul 2017 ble en stor suksess med utsolgte konserter over hele Norden.

- fra pressemelding

  • Last Updated: 16.01.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

ons 5. desember 2018 18:00 23:59

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Julekonsert med Sissel Kyrkjebø
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad