Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Konsert med Eva Weel Skram

  • Edvard Griegs plass 1, Bergen
  • +47 40005096
  • 20. oktober 2018
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

De siste par årene har Eva Weel Skram for alvor tatt steget opp til å bli en av landets aller mest folkekjære artister, og helt siden hun begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i "Hver gang vi møtes", har det gått slag i slag for Sogndalsjenta. Høsten 2018 gir Eva ut sitt aller føste norskspråklige album og skal, som seg hør og bør, feire med turné.

Høydepunktene til Eva fra de siste årene er mange; "Selmas Sang" var temalåt for NRKs storsatsing Snøfall, og fremføringen av den vakre singelen "Berre la meg vær" på NRK Lindmo var gripende og personlig og traff publikum rett i hjertet. Hun har spilt for utsolgte hus i Operaen og Sentrum Scene i Oslo, Grieghallen i Bergen, Olavshallen i Trondheim og utallige festivaler og har åpnet øynene til publikum rundt om i landet, som vender tilbake gang på gang.

Singler som "Hold meg" og den aller nyeste "Om du vil" har blitt lagt til rekken av tidligere hits fra "Hver gang vi møtes" og Eva & The Heartmaker, og hun har annonsert at flere singler kan ventes fra hennes kant utover våren, og på sensommeren slippes hennes første album på norsk.

Det er bare å glede seg til nye høydepunkter fra hele Norges Eva Weel Skram!

- fra pressemelding

  • Last Updated: 30.08.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

lø. 20. oktober 2018 kl. 02:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Konsert med Eva Weel Skram
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad