Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Konsert med Led Zeppelin Masters

  • Edvard Griegs plass 1, Bergen
  • +47 55216150
  • 5. oktober 2018
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Stairway to Heaven: Led Zeppelin Masters til Bergen!

Vince Contarino & The Black Dog Orchestra har gjort oppsetningen Stairway to Heaven: Led Zeppelin Masters til noe av et fenomen. Det begynte med to utsolgte forestillinger i ærverdige Sydney Opera House, etterfulgt av en omfattende Australia-turné. 

Siden den gangen har det gått slag i slag med utsolgt hallturné i England og nå står altså Norge og Bergen for tur. Musikken til Led Zeppelin er en av de mest skattede katalogene vi har. Bandet har til dags dato solgt over 200 millioner plater, et tall bare et ørlite knippe artister kan vise til. 

Nå får du sjansen til å høre denne unike låtarven i en helt ny drakt. Med den karismatiske og velrennomerte sangeren Vince Contarino i front og det 35 mann sterke, The Black Dog Orchestra i ryggen får låter som ”Whole Lotta Love”, ”Kashmir”, ”Stairway to Heaven” og femten andre Led Zeppelin-klassikere en helt ny og dramatisk valør. 

Stairway to Heaven: Led Zeppelin Masters er et ambisiøst og storslagent verk som garantert vil gjøre inntrykk på både fans av originalene og de som ellers gjerne sverger til klassisk toner.

Presentert av Live Nation Norway og Bergen Live.

- fra www.bergenlive.no

  • Last Updated: 07.03.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

fre 5. oktober 2018 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Konsert med Led Zeppelin Masters
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad