Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Konsert med Thomas Dybdahl

Overview

Med bare stemmen og gitarene sine skal Thomas Dybdahl fortrylle publikum i Håkonshallen for andre år på rad. En fin ny førjulstradisjon er etablert i Bergens mest spektakulære konsertsal.

“Rogalendingens forening av sterk lyrikk, stilrent lydbilde og den uimotståelige dynamikken har en tendens til å forføre publikum i senk. Når disse egenskapene i tillegg elegant blir fremført i ærverdige Håkonshallen, er det lite å sette fingeren på,” lød lovordene i Bergensavisens terningkast 5-anmeldelse av Dybdahls utsolgte konserter i Håkonshallen i 2017.

Dybdahls seneste album fikk strålende mottakelse da det ble sluppet i vår og det ble trillet 5 på terningen i VG, Aftenposten, Dagbladet, Dagsavisen og Stavanger Aftenblad. Dagbladet skrev om albumet: «Pur Vellyd Fra Dybdahl» og Morgenbladet meldte «I mine ører blir Dybdahl bare bedre og bedre».

Det er en opplevelse å se Thomas Dybdahl alene med gitarer og han kommer til å skape magi i den ærverdige Håkonshallen for oss, fredag den 8. desember.

Bergen Live arrangerte for første gang konsert i Håkonshallen i 2016 med vikingprog-bandet Wardruna, som solgte ut to fulle hus. Suksessen ble fulgt opp på Bergenfest i 2017, hvor spesielt utvalgte artister ble presentert i det majestetiske rommet.

Thomas Dybdahl solo i steinhallen er matchmaking på høyt akustisk nivå og en eksklusiv sjanse til å oppleve publikumsfavoritten i helt spesielle omgivelser. 

Konserten er et samarbeid med Bymuséet i Bergen.


- fra www.bergenlive.no

  • Last Updated: 30.08.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

lø. 8. desember 2018 kl. 01:00 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Konsert med Thomas Dybdahl
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad