Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Konsert med Wardruna

Overview

Ved hjelp av Nordens eldste instrumenter, lyder fra naturen og sanger forfattet på norsk, norrønt og urnordisk, skaper Wardruna spektakulær musikk basert på esoteriske nordiske tradisjoner. Einar Selviks unike musikkprosjekt spiller nå sin største konsert på norsk jord på historiske Bergenhus Festning. Dette blir en gigantisk kveld på Bastionen!

Wardruna vever et storslått, visuelt og vakkert lydbilde som tar deg med inn iNorrøn kultur og visdom på en helt ny måte. Ved hjelp av rammetrommer, Kraviklyre, tagelharpe, bukkehorn, trær, steiner, vann og fakler blåser Wardruna nytt liv i en eldgammel nordisk musikktradisjon. Elementene er nøye vevd inn i et rikt og moderne lydlandskap og komplettert med hviskende stemmer, melodisk sang og mektige kor.

Musikken Wardruna lager lar seg vanskelig kategorisere. Selv om den deler noen trekk med musikk som typisk faller innunder folkemusikk, verdensmusikk og ambient-sjangrene, er ingen av disse merkelappene overbevisende beskrivelser av Wardruna sitt unike musikalske uttrykk. Det må rett og slett oppleves. 

Einar Selvik og Wardruna er i dag en viktig en del av det musikalske teamet i den suksessrike TV-serien VIKINGS produsert av History Channel. Serien benytter en stor mengde av Wardrunas musikk og Einar er også medkomponist av seriens soundtrack/score i sesong 2, 3 og 4.

Einar Selvik sier følgende: "Etter vår debutkonsert i Vikingskipmuseet på Bygdøy i 2009 forstod jeg viktigheten av å fremføre musikken vår i komplimenterende omgivelser og har siden den gang vært veldig selektiv med hvor vi gjør konserter.” At middelalderfestningen Bergenhus Festning er en perfekt match for Wardruna er det ingen tvil om. De som overvar konsertene i Håkonshallen i 2016 kan skrive under på dette. Videre kommenterer Selvik: 

”Det har gått halvanne år siden sist vi gjorde konsert i Bergen så vi gleder oss stort til å komme hjem for å spille under åpen himmel, mellom syv fjell og på historisk grunn!”


- fra www.bergenlive.no

Kjøp billetter her.

  • Last Updated: 23.04.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

ons 22. august 2018 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Konsert med Wardruna
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad