VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Krigsseilernes barn

  • Haakon Sheteligsplass, Bergen
  • +47 48157516
  • 27. oktober 2020
  •  /  12:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Velkommen til foredrag med Eilert Munch Lund. Høsten 2020 kommer han med en ny dokumentarfilm: "Det var hjem vi sjøfolk skulle – om krigsseilernes og deres familier». I foredraget vil Munch Lund fortelle om krigsseilernes barn og arbeidet med denne filmen.

Historien om krigsseilerne, fortalt av familiene, gir oss et nytt og viktig perspektiv på krigen til sjøs.

Filmen er på mange måter en oppfølger til Eilert Munch Lund sin tidligere film «Krigsseilerne – med æren i behold». I denne nye filmen møter vi pårørende til krigsseilerne. Spørsmål som blir tatt opp er for eksempel hvordan opplevde man hverdagen både under og etter krigen med en krigsseiler? Man kommer inn på tema som mobbing, posttraumatisk stress, betydningen av å ha familie hjemme og myndighetenes behandling av krigsseilerne etter krigen.

Eilert Munch Lund er forfatter, filmskaper, fotograf og sterkt engasjert i Norges kystkultur og vår maritime kulturarv. Siden 1992 har han skapt en rekke TV- og dokumentarfilmproduksjoner og forfattet flere bøker gjennom Munch Film og senere Sjøfartsfilm. Lund er tildelt «Sjømannsprisen» av A. Wilhelmsen Foundation og Forbundet Kysten sin «åpne pris».

  • Last Updated: 15.09.2020
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

ti. 27. oktober 2020 12:00 13:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Krigsseilernes barn
Your Recently Viewed Pages