Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Kygo - Kids In Love Tour

Overview

Kygo comes back to his hometown with the ambitious Kids in Love Tour!

Kygo til hjembyens storstue med sin ambisiøse Kids in Love Tour!

Telenor Arena i Oslo, Globen Arena i Stockholm, Royal Arena i København, O2 Arena i London, Ziggo Dome i Amsterdam og Barclays Center i Brooklyn er kun et knippe av de ikoniske stoppestedene på Kygos Kids in Love Tour i 2018.

Bergen Live er enormt stolt over å annonsere at en av verdens største EDM-artister nå kommer hjem til Bergen for å presentere sin nye musikk i et spektakulært liveformat til hjemmepublikummet på Koengen. Sist gang Kygo spilte i Bergen var på hans Cloud Nine Festival på Koengen i 2016, hvilket var en utsolgt, euforisk og svært energisk opplevelse.

Kygo er Norges største musikksuksess gjennom tidene og en av EDM-sjangerens pionerer. Eventyret begynte med at han ble kronet til Spotify’s Breakout Artist i 2015, etter at han ble den artisten som raskest nådde 1 milliard streams på Spotify.

Siden den gang har han spilt konserter for flere titalls millioner mennesker verden over, samarbeidet med artister som Selena Gomez, U2,  Ellie Goulding og John Newman, og sammenhengende vært en av strømmetjenestenes mest spilte artister med enorme hits som Firestone, Stole The Show, It Aint Me, First Time og Stargazing. Som DNs Audun Vinger skriver, har Kygo ”endret den internasjonale popmusikkens kurs”.

Kygos første studioalbum, «Cloud Nine», debuterte på førsteplass på iTunes Dance Album Chart og Nielsen Soundscan’s Electronic Albums chart, og Rolling Stone beskrev det som «unfailingly gorgeous». Oppfølgeralbumet Kids in Love, som utkom sent i 2017, har også gjort stor suksess på listene med hits som Stranger Things, Never Let You Go og Kids in Love. Hos Billboard får albumet skryt for at det "mixes a multitude of genres, but manages to encompass a cohesive body of work, which radiates with Kygo's signature sound".

Det skal også nevnes at Kygo har etablert egen kleskolleksjon under merkevaren Kygo Life, samt sin egen Sound Collection med hodetelefoner – som seg hør og bør når man er en av verdens største musikkprodusenter.

Elektronisk dansemusikk nytes best på fest og nettopp dét skal det bli på Koengen denne kvelden. Vi minner om at konserten i Telenor Arena i helgen var helt utsolgt og anbefaler publikum å sikre seg billett før det er for seint...

- fra www.bergenlive.no

Kjøp billetter her.

  • Last Updated: 23.04.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

lør 25. august 2018 18:00

See All
Kygo - Kids In Love Tour
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad