Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Modelljernbanemesse

  • Vilhelm Bjerknes vei 22, Bergen
  • +47 55366040
  • 28. september 2019 - 29. september 2019
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

NJK lokalavdeling Bergen inviterer også i år alle modelljernbane interesserte til den tradisjonelle modelljernbanemessen for 29. gang.

Besøkende vil få oppleve en modelljernbane-utstilling med noe for enhver smak. Her viser vi vårt store modulanlegg som er laget etter forbilde fra Bergensbanen og Vossebanen. Anlegget trafikkeres kontinuerlig av mange forbilderiktige tog. Her kan du oppleve stemningen fra Kronstad stasjon fra 1950 tallet. Eller du kan se store  amerikanske damplok i klassisk westernstil.  Klubben har også et N-anlegg med motiv fra Arna stasjon. På et av anleggene kjører det rundt biler og kanskje du får oppleve en brannbil i full uttrykning. En skal heller ikke se bort fra at det dukker opp tog i T-skala ( 1:450 ), ta med lupe. For barna har vi et engelsk anlegg som er inspirert fra en kjenning i Barne-tv og et kjør-selv-anlegg. En liten by i LEGO med tog som kjører rundt med passasjerer og gods til havnen.

Det er også salg av nytt og brukt innen modelljernbane og utstyr i tillegg til at klubbens salgsavdeling tilbyr aktuell informasjon, jernbanelitteratur og suvenirer.

Med andre ord er det litt av hvert for både store og små. Blir du sulten eller tørst, finner du også en kafeteria her.

  • Last Updated: 06.12.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

lø. 28. september 2019 11:00 17:00

sø. 29. september 2019 11:00 16:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Modelljernbanemesse
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad