Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Påsken i Bergen

Overview

Ha en fantastisk påske i Bergen og opplev alle attraksjonene og aktivitetene som gjør Bergen til en så spennende by.

Påsken er en flott tid til å oppleve det Bergen har å by på av museer, attraksjoner, aktiviteter og turer. Byen har fantastiske muligheter for å finne det meste du er interessert i, enten det er historie, kunst, fjorder eller fjell.

Hva er åpent i påsken?
Her finner du en nyttig oversikt oven hvilket attraksjoner som har åpent i påsken.

Her finner du oversikt over åpne restauranter i påsken.

Arrangementer i påsken:
Arrangementer for barnefamilier i påsken finner du her.
Konserter i påsken finner du her.

For alle arrangementer, se visitbergen.com/hva-skjer

Påsken på byfjellene:
Ta turen på Fløyen eller Ulriken og nyt de beste utsiktene man kan få over Bergen by. Du kan ta beina fatt og gå opp eller ta en av banene som tar deg til de to toppene og gir deg en fantastisk utsikt over Bergen og se hvorfor det kalles byen mellom de syv fjell.  

Påsken i byen:
Bergen har også et fantastisk tilbud av museer, attraksjoner og aktiviteter. Treff pingvinene på Akvariet, se Edvard Munchs berømte malerier på KODE kunstmuseene, lær om Bergen på det Hanseatiske Museum, se på livet på Fisketorget og dra tilbake i tid på Bryggens Museum.

Benytt deg av det gode tilbudet av kafeer og restauranter og nyt god mat laget av en av de mange fantastiske kokkene i Bergen.

Påsken er også en god mulighet for å oppleve Bergen med barn. Ta med barna på VilVite, på Vannkanten badeland eller dra på en lærerik oppdagelsesferd på et av de mange museene.    

Påsken på fjorden:
Hvis du vil oppdage de verdensberømte fjordene er det også gode muligheter for det på dagstur fra Bergen. Ta for eksempel en heldagstur med Norge i et nøtteskall® og se Flåm, Nærøyfjorden og Flåmsbana eller en halvdagstur gjennom det naturskjønne Osterfjorden til Mostraumen med Rødne. Hver dag hele året er det også mulig å se Bergen fra sjøsiden på en 2 timers tur med «Opplev Bergen fra fjorden». Fjordturer bestiller du enkelt og greit online her på visitBergen.com eller i Turistinformasjonen i Bergen. Merk at enkelte dager i påsken bruker å bli utsolgt.Turistinformasjonen har åpent alle dager i påsken mellom kl 09.00 – 16.00.

 

  • Last Updated: 10.04.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

søn 14. april 2019

man 15. april 2019

tirs 16. april 2019

ons 17. april 2019

tors 18. april 2019

fre 19. april 2019

lør 20. april 2019

søn 21. april 2019

man 22. april 2019

See All
Påsken i Bergen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad