Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Sommertur med veterantoget

Overview

Ta en reise tilbake i tid med Museet Gamle Vossebanen ombord i vakkert restaurerte jernbanevogner i teak, trukket av et ekte damplokomotiv fra forrige århundre, turen går mellom Garnes og Midttun - du er invitert!

Gamle Vossebanen en unik som Norges fjordbane. Hver søndag fra 10. juni til 9. september kjører veterantoget den 18 kilometer lange strekningen mellom Garnes stasjon og Midttun stasjon. Det kjøres med ekte damplokomotiv, bygget i 1913 på Hamar, og teakvogner fra 20- og 30-tallet. Underveis på turen kan du oppleve et vakkert Vestlandslandskap når toget går gjennom fjordlandskapet, nær sjø og vann på den ene siden og bratte fjellsider på den andre. Strekningen viser en unik variasjon i jernbaneanlegg og stasjoner, nøye tilpasset landskapet. Her kombineres fjord, fjell og imponerende ingeniørkunst.

Flere søndager har vi turer med et eget arrangement. Her er det opplevelser som passer for hele familien! Vi samarbeider med teatergruppen «Tidsreiser» som flere søndager arrangerer et spennende detektivmysterium ombord på toget. Løser du gåten og finner tyven? Vi tilbyr stordriftsdag hvor det blir muligheten til å reise frem og tilbake med ulikt togmateriell, utvidet ruteplan, togkryssing på gamle måten og mange frivillige i tjeneste. Du kan og oppleve vår flotte spisevogn fra 1937. Opplev hvite duker, hvitt porselen, kelnere i stramme uniformer og klassiske matopplevelser! Kom til duk og dekket bord og nyt et godt måltid.  

Ta turen tilbake i tid og opplev en reise fra en svunnen tid. Ombord tilbyr vi våre passasjerer gode opplevelser og trivelig atmosfære. Len deg tilbake og nyt turen gjennom vakker Vestlandsnatur. Velkommen ombord til en trivelig reiseopplevelse! 

  • Last Updated: 05.06.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

søn 19. august 2018 11:00 16:30

søn 26. august 2018 11:00 16:30

søn 2. september 2018 11:00 16:30

søn 9. september 2018 11:00 16:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sommertur med veterantoget
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad