Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Thea Hjelmeland

  • USF Verftet - Røkeriet, Georgernes Verft 12, Bergen
  • 553 074 10?
  • 13. oktober 2018
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Thea Hjelmeland slipper ny singel og turné!! Etter braksuksess, Spellemannspris og en pause fra rampelyset slipper Thea Hjelmeland nå de første konsertdatoene til sin Norgesturné og første smakebit fra den kommende platen!

Singelen ”Pleasure” tar oss med på en reise gjennom Theas drømmende poplandskap, hvor humor og tekst står i fokus. Dette er en varm og intim sommerlåt, som til tross sin avslappende stemning trekker lytteren ut av komfortsonen med sine brutalt ærlige og kleine skildringer.

Den forrige plata ”Solar Plexus” høstet fantastiske anmeldelser, lovord fra flere kontinenter og utsolgte konserter.

Det kommende albumet ”Kulla” er fylt til randen av lekne og sterke poplåter, som reflekterer det magiske lydbildet Thea Hjelmeland er kjent for. På dette albumet får man servert en unik sammensetning av låter og stemninger, med alt fra det intime og sårbare til et brutalt ærlig skråblikk som river deg ut av din egen komfortsone. Musikken er variert og hver sang lever sitt eget liv, men fellesnevneren er dybde og humor i tekstene.

Også Thea sine konserter har rullet høye terningkast og skussmål, og denne gangen har hun inntatt en større rolle som helhetlig kunstner. Denne høsten vil man få servert en konsert-performance utenom det vanlige.

 

- Hentet fra Bergenlive.no

  • Last Updated: 22.06.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

lør 13. oktober 2018 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Thea Hjelmeland
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad