Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Économusée Arven gold – and silverfactory & shop

  • Sandbrogaten 11, Bergen
  • +47 55551400
  •  /  km From You
Overview

Sølvvarefabrikken Arven lar de besøkende få oppleve noen av byens dyktigste gull – og sølvsmeder i arbeid med å skape edelt metall om til små kunstverk.

Sølvvarefabrikken Arven har i 150 år hatt sin produksjon midt i Bergen sentrum og holder i dag til i historiske omgivelser i Dreggen, mellom Mariakirken og Bergenhus Festning. Fra den flotte butikken kan man se håndverkere i arbeid og man kan handle vakre smykker, sølvbestikk og interiør produkter som er laget for hånd, på stedet. 

Arven er en nasjonal leverandør av produkter i sølv -  og gull, og har helt siden 1868 produsert kvalitetshåndverk. Produktene selges hos landets ledende gullsmeder, og det er ikke få norske hjem som i generasjoner har dekket bordet med vakkert sølvbestikk fra Bergen. Kjente og kjære design som Stork barnebestikk og Rose sølv er fortsatt blant bestselgerne etter over 100 år i markedet.

Arven har fått status som Économusée, et internasjonalt nettverk av håndverksbedrifter hvis formål er å ta vare på tradisjonelt håndverk. På Arven Économusée vil man få et innblikk i den flere hundre år lange sølv – og gullsmedhistorien i Bergen, samt se dagens produksjon, hvor tradisjonelt håndverk kombineres med moderne teknikker.


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag

Opening hours

All Year
man tirs ons tors fre 9:00–16:00
lør 10:00–16:00
See All

Price

Description Price*
Billetter 0,00 Gratis
* Price from
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad