Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Bergenskortet 72 timer

  • Bergen Tourist Information, Strandkaien 3, Bergen
  • +47 55552000
  •  /  km From You
Overview

Opplev Bergen på en praktisk og rimelig måte! Reis gratis med buss og bybane og få gratis adgang eller rabatt til museer, attraksjoner og mye mer!

Opplev kulturbyen Bergen på en praktisk og rimelig måte! Bestill Bergenskortet på forhånd slik at du kan begynne å bruke kortet med en gang du kommer til Bergen!

Bergenskortet finnes med gyldighet i 24 timer, 48 timer og 72 timer.

Har du Bergenskortet i lommen, reiser du gratis med Bybanen og buss i sentrum og regionen (ikke med NSB tog). Du får gratis eller rabattert adgang til museer og attraksjoner, mange etablerte kulturtilbud, ulike sightseeingtilbud, restauranter og parkering.

Til og fra Bergen Lufthavn Flesland:
Du kan reise gratis med Skyss til og fra Bergen Lufthavn Flesland. Kommer du til Bergen med fly, kan du ta shuttlebuss fra Flesland til Birkelandsskifte og deretter videre med Bybanen til Bergen sentrum. Eller motsatt om du reiser fra Bergen. Shuttlebussen fra Flesland til Birkelandsskifte går hvert 10 minutt mellom 06.30 og 23.50. Fra Birkelandsskifte til Flesland går shuttlebussen hvert 10 minutt fra 06.30 til 24.00. Fra Bergen sentrum til Flesland vil du bruke ca 50 minutter.

Start dagen med ett av våre mange sightseeingtilbud som gir deg en innføring i hva Bergen har å by på. Bergenskortet er inngangsbilletten til attraksjoner i sentrum, og til de som ligger litt utenfor sentrumskjernen. Bergen har mange museer, noen med unike kunstsamlinger og andre som viser bredden i byens historie. Ta turen til Fløyen og nyt utsikten over byen, fjorden og havet. Kom tett på seler, pingviner, krokodiller og slanger i byens stolte akvarium, og la hele familien utforskevitenskap og teknologi på vitensenteret.

Avslutt gjerne dagen med en middag og en kulturopplevelse på en av byens mange scener.
Mer informasjon om tilbudene med Bergenskortet finner du på visitBergen.com/Bergenskortet

Online booking:

Få tilsendt i  posten eller hent i Turistinformasjonen:
Velg dato og antall voksne/barn. Velg så om du vil hente kortet i Turistinformasjonen i Bergen eller få det tilsendt i posten. Dersom du velger å få det tilsendt i posten må du beregne MINST 7 dager for sendinger i Norge og minst 14 dager for sendinger til resten av verden. Denne tjenesten koster kr. 20,- per sending for Norge og kr. 30,- for resten av verden.

Dersom du velger å hente kortet i Turistinformasjonen i Bergen må du ta med bestillingsbekreftelsen du mottar på mail.

Turistinformasjonen holder til på Fisketorget og har følgende åpningstider:
Juni - aug: daglig 8.30-22
Mai og sept: daglig 9-20
Resten av året: man-lør: 9-16:

Student:
Velg ønsket antall Bergenskort, deretter legg til rabatten og gjennomfør bestillingen.


Valgfri dato:
Du skriver selv på dato og klokkeslett på baksiden av kortet. Det vil si at dersom du ombestemmer deg i forhold til datoen du har valgt på bestillingen går det helt fint. Kortet må brukes innen 1 år.
PS: Husk at det er utløpsdato og klokkeslett (ikke start dato/klokkeslett) du må skrive på kortet.

Vi gjør oppmerksom på at tilbudet i kortet kan variere ut ifra tid på året. Fra oktober til mai er mange museer stengt på mandager.

Betaling:
Betal med Visa eller MasterCard.


Avbestilling:
Kortet kan ikke avbestilles eller refunderes. Men husk at du kan bruke kortet når du vil uavhengig av dato du har valgt på din bestilling!


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag
Click to activate
Bergen, Norway
The latitude and longitude
60° 23' 40" N / 5° 19' 27" E
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad