VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Fjord Norway Vestland BERGEN

Bryggeloftet & Stuene

  • Bryggen 11, Bergen
  • +47 55302070
  •  /  km From You
Overview
Details

Tradisjonsrikt bergensk spisested beliggende midt på Bryggen med utsikt mot havnen. Særpreget interiør med røtter tilbake til 1910.

Bryggeloftet & Stuene har sine røtter tilbake til 1910, da eiendommen Bryggen 11 i Bergen ble bygget. Den gang var restauranten i 1. etasje en del av datidens hospits på Bryggen. Helt fra starten har stedet vært drevet av samme familie.

Bryggestuen i 1. etasje, med en kapasitet på ca. 90 gjester, ble etter hvert et meget godt besøkt spise- sted. Våre gjester preges naturlig nok av bergensere, men beliggenheten har nok gjort sitt til at så mange tilreisende alltid har funnet veien til Bryggestuen. Den økende turiststrømmen til Bryggen og Bergen har medført at turister nå utgjør en stor andel av våre gjester i sommersesongen. På 70 tallet ble restauranten utvidet til også å omfatte 2. etasje - og Bryggeloftet var etablert.

Gjestene syntes å trives med et spisested med utsikt mot Vågen og deler av Fisketorget.I 1999 gjennomgikk Bryggeloftet en ytterligere utvidelse, og kan i dag ta imot ca. 185 gjester. Interiørløsningen med inndeling i små og store rom gjør Bryggeloftet også til et populært sted for selskaper, det være seg firmatilstelninger, lutefisklag eller konfirmasjoner.

Meny:

Bryggeloftet & Stuene er en tradisjonsrik bergensk restaurant, med et særpreget miljø som har tiltrukket seg mange stamgjester. Stedet har en meget rikholdig og varierende meny med bl.a. mange fiske- og viltretter basert på tradisjoner i det norske kjøkken. Her får du også den tradisjonsrike Bergenske Fiskesuppen.

Hver torsdag ettermiddag (utenom i ferietiden), er det “Saltkjøtt & Raspeballer” som er dagens meny på Bryggen. Gjennom tiår har dette blitt enklassiker og er en hyggelig adspredelse for mange av byens inn- byggere. Husets Lutefisklag er ogå blitt en tradisjon for svært mange, og intet er hyggeligere enn når gjestene takker for seg med å bestille bord til neste Lutefisklag.


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag

Taste Norway

Restauranter og kafeer
  • Skjenkebevilgning

Opening hours

All Year
Daily: 12:00–23:00
See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages