Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Bryggen Panorama Suites

  • Nedre Korskirkeallmenningen 2, Bergen
  • +47 55606055
  •  /  km From You
Overview
Details

Eksklusive leiligheter, stilfullt møblert, 2 minutter fra Bryggen og Fløibanen. Suitene ligger i toppetasjene i et nyoppført, moderne bygg. Min. 2 netter.

Skal du tilbringe noen dager i Bergen, og er lei av å bo på hotell? Ønsker du å bo i hjertet av Bergen, med høy standard og panoramautsikt?  

Prøv en av Bryggen Panorama Suites eksklusive leiligheter. Bryggen Panorama Suites har ikke spart på noe, du skal kunne nyte førsteklasses omgivelser!

De to suitene ligger i toppetasjene i et nyoppført moderne bygg med heis, kun 2 minutters spasertur fra Bryggen, og ellers nær "alt", begge med fullt utstyrt kjøkken.

Holbergsuiten er nærmere 100 kvm, med to soverom med tilhørende bad, og sengeplass til syv om ønskelig. Åpen stue/kjøkken løsning. Leiligheten er stilfullt møblert, med en flott terrasse med utsikt over Vågen. Suiten holder meget høy standard og er fullt utstyrt. Rengjøres daglig. Innsjekk 24/ 7. WiFi er inkludert. Leiligheten er spesielt godt egnet for 2 par

Amalisesuiten er på vel 60 kvm, og har egen takterrase, fransk balkong og panoramavinduer med utsikt over Vågen og byen fra sin plassering i femte etasje. Om ønskelig, kan fire personer dele leiligheten. Suiten har ett soverom med fransk balkong, bad, og åpen stue/kjøkken løsning. Suiten er fullt møblert for at oppholdet skal bli så behagelig som mulig. WiFi er inkludert. Leiligheten er spesielt godt egnet for 1 par.

Enten du er på forretningsreise, ferietur eller kanskje bare vil koble av fra hverdagen, vil du sette pris på å bo i en av Bryggen Panorama Suites eksklusive leiligheter. Bryggen Panorama Suites håper at oppholdet vil sette en spiss på oppholdet i Bergen.

Alt du trenger for et behagelig opphold. Nyt utsikt over Vågen fra takterrassen!

Matvarebutikk i samme bygg.

Resepsjonistene på Bergen YMCA Hostel i huset ved siden av hjelper deg med inn- og utsjekk 24/7 hele året.


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag

Planlegg reisen

Tjenester
  • Gratis WiFi
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad