Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Eastern Norway Oslofjord Oslo

Congress-Conference AS

  • Postboks 2694 Solli, Oslo
  • +47 22561930
  •  /  km From You
Overview

Norges mest erfarne PCO organiserer arrangementer av alle former og størrelser, med de absolutt høyeste krav til kvalitet. Som markedsledende siden 1987 har vi forutsetningene til å dekke våre kunders behov på best mulig måte.

Congress-Conference er Norges største kongressbyrå, og har siden 1987 organisert konferanser, kongresser, kurs, møter og seminarer av alle størrelser. Uansett om det gjelder store internasjonale kongresser med full utstilling og omfattende abstract håndtering eller lokale konferanser store eller små, er Congress-Conference en foretrukket partner for en rekke oppdragsgivere i offentlig og privat sektor, samt en rekke ulike fagmiljøer både i Norge og internasjonalt.

Vi skreddersyr kongresser og konferanser med fokus på samarbeid, kvalitet og fleksibilitet. Ved å la oss håndtere alle praktiske aspekter ved arrangementet kan vår oppdragsgiver ha fullt fokus på det faglige og rollen som vertskap. Våre erfarne prosjektledere er spesialister innenfor alle relevante felt knyttet til konferanse- og arrangementsavvikling, og finner de beste faglige, sosiale og økonomiske løsningene i samarbeid med våre oppdragsgivere. Vår kunnskap, unike erfaring og kreative ideer og løsninger løfter arrangement til et nytt nivå.

Congress-Conference er også sertifisert som Miljøfyrtårn, som den første norske aktøren i bransjen.

Congress-Conferenc er alltid klare for nye utfordringer!


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad