Skip to main content
Unknown Component
civid: 5859725619563aa6bbfabaff
name: plugins_common_social_share (widget)

Bergen

TripAdvisor rating of 4.5

1601

Cornelius Sjømatrestaurant

På en holme i skjærgården utenfor Bergen finner du en av de beste sjømat-restaurantane i Norge. Cornelius har verdens beste råvarer rett utenfor døren.

Noe av det mest eksotiske den vestlandske skjærgården kan by på, finner du like utenfor Bergen! Cornelius er en av Norges beste  sjømatrestauranter. Restauranten ligger i sjøkanten på en holme med spektakulær utsikt til fjord og fjell, sjø og skjær, båter og skip. Inspirert av dagens vær tilbyr Cornelius sin berømte meteorologiske meny med sjømat og tilbehør av utsøkt kvalitet, tilberedt med nyskapende matlangingsteknikker og en genuin lidenskap for sjømat.
 
Cornelius holder åpent hele året og har faste båtavganger fra Bryggen i Bergen.

Bordbestilling:
Her kan du bestille bord, som også inkluderer transporten med båt ut til restauranten.

I fint sommervær åpnes skyvedører, og vi dekker bord på kaien med servering av en lettere meny. I mer ruskete vær skaper vi en lun stemning innendørs med kraftigere smaker, fyr i peisen og levende lys. Hver årstid – hver dag – gir unike og spennende smaksopplevelser på Holmen. I sjøvannskummer spreller levende hummer, kamskjell, østers og sjøkreps. Hos oss er det kun levende sjødyr som teller!
Det er også mulig å ankomme restauranten i egen båt eller bestille private charterturer utenom de faste avgangene. Cornelius har også egen landingsplass for helikopter.
 
Vi har totalt 320 sitteplasser, fordelt på 6 ulike lokaler. Vi dekker opp til alle anledninger og skreddersyr arrangement etter ditt behov. Vårt største lokale kan ta inntil 120 gjester i bankett og 100 konferansedeltakere i klasseromsoppsett.
 
Kontakt oss for et uforpliktende tillbud og kreative innspill til ditt neste arrangement!

Utleie til grupper: 
Restauranten kan leies eksklusivt av en gruppe. Det krever i så fall minimum 100 gjester og lokalleie kommer i tillegg.

Last updated: 12/11/2023

Source: Visit Bergen

Cornelius Sjømatrestaurant

Sider du nylig har besøkt