Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Nordhordland Vaksdal

Dale of Norway AS

  • Fabrikkveien, Vaksdal
  • +47 56595400
  •  /  km From You
Overview

Besøk fabrikken til Dale of Norway, et "levende museum" med fabrikkutsalg. Her har det fra 1879 har blitt strikket klær med norske design av ypperste kvalitet.

Siden 1879 har Dale of Norway designet og strikket klær av 100% ren ull av høyeste kvalitet, inspirert av vakre norske mønstre. Siden 1956, har Dale of Norway designet offisielle gensere for hvert eneste OL og VM, som har gjort merkevaren kjent over hele verden.  

Bygda Dale ligger mellom høye fjell på Vestlandet mellom Bergen og Voss. Den historiske fabrikken ble etablert her på grunn  av de lokale fossefallene, som gav og fortsatt gir naturlig kraft til produksjonen. Hele Dale-samfunnet ble utviklet som et resultat av denne industrien. Dale of Norway bærer en norsk kulturarv innen strikk og design. Her utvikles fortsatt nye plagg basert på tradisjonelle design, i tillegg til eksklusive plagg mot sport og mote.

Dale of Norway er en av de få tekstilbedriftene som fortsatt produserer i Norge. Du er velkommen til å besøke det «levende museet» på Dale, for å lære mer om bygdas og fabrikkens historie, eller å se hvordan de ikoniske genserne utvikles i dag fra design til ferdig produkt.

Du vil også få anledning til å besøke Fabrikkutsalget. Her finner du hele kolleksjonen med alle nye design, samt enkelte at enkelte produkter tilbys med rabatterte priser.

Deler av museet er åpent for besøkende av Fabrikkutsalget. For å se det komplette museet og selve fabrikken der produksjonen skjer, må det bestilles guidet tur på forhånd  på e-mail: shop@dale.no eller telefon +47 41 56 75 71.

Det er gratis inngang til fabrikkutsalget og en begrenset del av museet.

Barn: gratis inngang. 


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad