Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

First United AS

  • Kokstadveien 23, Bergen
  • +47 55230070
  •  /  km From You
Overview

First United AS tilbyr profesjonell arrangementsledelse til organisasjons- og bedriftsmarkedet både nasjonalt og internasjonalt.

First United AS – tidligere Travel Planners of Scandinavia AS, er nå en del av First United konsernet – med kontorer i både København og Stockholm.

Travel Planners of Scandinavia AS og First United AS har helt siden 1990 samarbeidet tett med felles grupper og prosjekter. I vårt felles 25 års jubileum besluttet vi at de neste 25 år blir som ett selskap, som en del av en naturlig utvikling. Med en sammenslåing av disse to selskapene, så har vi skapt et unikt 'power house' med over 50 års erfaring innen internasjonal Events & Professional Congress Management i Skandinavia. Mens vi her i Bergen har etablert oss som en ledende PCO, så komplementerer First United oss med sin unike ekspertise innen store, logistisk komplekse events. Vi har nå totalt 12 lokalt ansatte i de viktigste event destinasjoner i Skandinavia; Bergen, Stockholm og København.

Vi her i Bergen tilbyr profesjonell arrangementsledelse til organisasjons- og bedriftsmarkedet både nasjonalt og internasjonalt. Vi tar ansvar for alle tekniske detaljer vedrørende ditt spesielle arrangement uansett størrelse.

Vi tilbyr profesjonell arrangementsledelse til organisasjons- og bedriftsmarkedet både nasjonalt og internasjonalt. På fagspråket kalles dette Professional Conference Organiser, ofte forkortet med PCO. På norsk blir dette 'kongressbyrå'. Vi tar ansvar for alle tekniske detaljer vedrørende ditt spesielle arrangement uansett størrelse og budsjett. Vi gir den nødvendig avlastning for arrangementskomiteen og gir garantier på at alt blir gjennomført i henhold til budsjetter og fremdriftsplaner samt at vi også går inn med et økonomisk ansvarlig i forhold til alle involverte underleverandører. Vi er et bunnsolid familiedrevet selskap og har eksistert siden 1990, noe som gjør oss til et av de eldste i vår bransje.

Det er èn eneste grunn til at vi fortsatt eksisterer; Vi leverer vellykkede arrangementer, hver eneste gang, til en til en rettferdig pris.

Vi er av den oppfatning at fornuftig prising som oppfattes som rettferdig hos kunden gir langsiktig goodwill og lojalitet. Nøkkelen til suksess ligger i å lytte til hva kunden ønsker – slik at man kan skreddersy tjenestene til de individuelle behovene og ønskene oppdragsgiver har. Når vi har en oversikt over rammebetingelsene og det spesifikke behovet fra kunden, bruker vi vår bransjeerfaring til å levere et vellykket arrangement som møter eller som oftest overgår kundens forventninger.

Våre tjenester omfatter blant annet:

• Prosjektledelse.
• Budsjett etablering, budsjett styring og økonomisk ansvar.
• Deltakeradministrasjon.
• Administrasjon av hotell og arrangementssted.
• Markedsføring og promotering.
• Utstilling og Sponsor Koordinasjon.
• Abstrakt håndtering
• Produksjon og håndtering av sosiale arrangementer, Pre/Post turer og ledsagerprogram

Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon og  kundereferanser.


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad