Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Fish Me sjømatbuffet & Fjordcruise

  • Strandkaien 3, Bergen
  • +47 450 23 000
  •  /  km From You
Overview
Details

Nyt kortreist og fantastisk sjømat i vakre omgivelser om bord på M/S Bruvik. Opplev Bergen by og den vakre byfjorden fra sjøsiden.

Nå kan du oppleve Bergen by fra sjøsiden med ærverdige M/S Bruvik. Vi går ombord fra kaien utenfor Fish Me og Mathallen, på Fisketorget i Bergen. Turen går ut Vågen, forbi Bryggen og videre ut på Byfjorden, inni Eidsvågen med flott utsikt mot fjord og fjell, før vi snur og går langs øyen Askøy, før turen igjen går tilbake til Fisketorget. Når vi klapper til kai ved Mathallen på Fisketorget igjen har våre gjester hatt tilgang til en nydelig utsikt over Bergen by og alle de fantasiske syv fjellene rundt, og ikke minst fått frisk sjøluft i vår kjære stolte skjærgård. Alt dette får du oppleve som gjest hos oss i løpet av halvannen time.

M/S Bruvik er en ærverdig båt som ble bygget i 1949 for å frakte gods, post og passasjerer. Båten har siden, med kortere unntak, fartet i området rundt Bergen i mange år. Båten er tidligere bygget om til restaurantbåt, og inneholder blant annet to salonger med bar, et fantastisk akterdekk som brukes til bespisning på fine dager, og hvor du samtidig kan nyte det fantastiske lanskapet i og rundt Bergen by. Båten er pusset opp og totalrenovert de siste årene, og fremstår som en fantastisk og sjarmerende veteranbåt. Båten egner seg også for mindre eller større selskaper/arrangementer med mulighet for separate avdelinger.

INKLUDERT SJØMATBUFFET:
Underveis serveres en fantastisk rikholdig sjømatbuffet med sushi, sashimi, fiskesuppe, hummersuppe, caviar, silderetter for å nevne noe. Av skalldyr kan vi nevne snøkrabbe, kongekrabbe, reker, krabbeklør, krabbekjøtt og sjøkreps som noe av det vi tilbyr. Videre har vi et stort utvalg av alle typer røykt fisk fra eget røkeri, hvor vi røyker på den gode tradisjonelle røykemåten i åpne teglsteinsovner; som varmrøkt; laks, sild, makrell, m.m., i tillegg har vi også røkt laks og eggerøre,  gravet laks, rødbet og akevittmarinert laks, m.m. Av varmmat kan vi nevne stekt torsk og laks, hvitvinskokte blåskjell, m.m.. I likhet med Fish Me fiskebutikk og restaurant, har vi fokus på kortreist, lokal, naturlig og fersk sjømat. Vi har også mye godt tilbehør som hjemmelaget aioli, brød, salat, poteter, kokt ris, m.m. Alt dette, og mer til, kan du spise så mye du vil av på turen.

Er du ikke en stor tilhenger av sjømat, eller av andre årsaker ønsker alternativer som vegetar eller f.eks. på grunn av allergi, men likevel ønsker å være med oss på et flott fjordcruise sammen med venner og familie, lager vi gjerne alternativer til deg. Skriv en kort forespørsel i kommentarfeltet om hva du ønsker, så ordner vi det meste.

TUR UTEN SJØMATBUFFET:
Om du ikke ønsker å spise ombord, kan du bestille denne turen uten mat. Se Bergen fra sjøsiden med vakre Bryggen, de syv fjell og den vakre skjærgården.

DRIKKE:Vi har fokus på det lokale også når det gjelder det du skal drikke ombord. Vi anbefaler å prøve våre mange lokale varianter av øl og sider. Men vi har selvfølgelig også et rikholdige utvalg av gode viner fra fjernt og nært. Musserende og Champagne har vi også. Norsk akevitt, eller andre varianter av sterkere saker med norsk forankring, har vi også. I tillegg har vi selvfølgelig kaffe, te, mineralvann, brus, lokale og naturlige juicer, m.m. (Drikke er ikke inkludert i prisen).

ANNEN INFO:
Eier, Arnfinn Djukastein, har drevet fiskehandel på Fisketorget i Bergen siden 1990, og har lang erfaring med sjømat i alle variasjoner. Fish Me Seafood Buffet & Fjord Cruise er en del av Fish Me som har fiskebutikk og restaurant inne i den nye Mathallen på Fisketorget. På grunn av økt popularitet og utfordringer med å få plass til alle gjesten i Fish Me i en travel sommersesong, har vi utvidet med Fish Me Seafood Buffet & Fjord Cruise, hvor du også får deg en fin tur på sjøen.

Rullestolbrukere er velkommen. Vi løfter manuelt ombord, og det vil kun være adgang til øverste dekk og krever at kunden har medhjelper.

Avgang: 
Like utenfor Turistinformasjonen på Fisketorget(i motsatt ende av bygget enn inngang til Turistinformasjonen). Veldig sentralt og lett å finne.

Billetter:
Billetter kan kjøpes online her på visitBergen.com, i Turistinformasjonen i Bergen, i restauranten Fish Me på Fisketorget, ved å sende e-post til bookings@fishme.no eller kjøpe ved ankomst på båten(forbehold om utsolgt).

Online booking:
Din epost bekreftelse er din billett som vises ved ombordstigning. Du kan ta med en utskrift eller vise denne bekreftelsen på din mobil.

Online booking med Bergenskortet:
Benytter du Bergenskortet får du rabatt. Velg antall barn/voksne og legg deretter til rabatten. Husk at gyldig Bergenskort må fremvises ved ombordstigning. Hver person i bestillingen må ha gyldig Bergenskort.

Kansellering:
Turen kan kanselleres inntil 48 timer før avgang uten omkostninger. Kansellering etter dette vil ikke bli refundert. Om du ønsker å booke om din time til annet tidspunkt er vi behjelpelig med dette basert på tilgjengelighet.


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag

Generelt

Rabatt
  • Bergenskortet
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad