Skip to main content
Unknown Component
civid: 5859725619563aa6bbfabaff
name: plugins_common_social_share (widget)

Bergen

Fjell og Fjord Konferanser AS

Fjell og Fjord Konferanser AS er et av Norges største kongress- og eventbyrå. Vi er blant de få norske konferansearrangører som kan omtale seg som en fullverdig PCO – Professional Conference Organizer.

Siden starten av 1994 har vi bistått en etter hvert lang rekke bedrifter og organisasjoner med små og store arrangement – både i Norge og i utlandet. Vi er stolte av at mange velger å komme tilbake til oss – gang etter gang. Det tar vi som et tegn på tillit!

Vi hjelper våre kunder med følgende:
-Møter, kurs og konferanser
-Prosjektledelse og management
-Håndtering av deltakere
-Event og underholdning
-Messer og utstillinger
-Arrangement i utlandet
-Transport og flybilletter

Oppskriften på suksess

Et vellykket arrangement krever grundig planlegging. I samråd med vår prosjektleder og arrangementskoordinator, kan du selv være med å definere innholdet og legge rammene. Sammen finner vi den beste løsningen for ditt arrangement. Det skal være både trygt, tidsbesparende og prisgunstig å bruke oss.

Miljøfyrtårn:

Vi i Fjell og Fjord Konferanser AS er stolte av å kalle oss en Miljøfyrtårn-bedrift. Som bedrift har vi iverksatt konkrete og lønnsomme bærekraftstiltak, for å bidra til økt kunnskap og bevisstgjøring innenfor tema bærekraft – både internt, blant våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere.

Last updated: 10/25/2022

Source: Visit Bergen

Fjell og Fjord Konferanser AS

Sider du nylig har besøkt