Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Fot i bakken

  • Kokstadflaten 40, Bergen
  • +47 90871187
  •  /  km From You
Overview

Vi skreddersyr deres konferanse, kongress, event, årsfest, firmafest, kundearrangement, åpning, jubileum eller fagseminar.

Fot i bakken ble etablert i 2012 og har siden oppstart tatt hånd om over 30000 gjester. Vi gjennomfører årlig ca 100 forskjellige arrangementer og oppdrag for kunder. Vi operere i hele Norge med utgangspunkt i Bergen. De siste årene har vi hatt arrangementer i 20 forskjellige byer i Norge og utallige lokasjoner. Vi planlegger, kvalitetssikrer og gjennomfører arrangementer på en kreativ og trygg måte i hele Norge. Hovedproduktene våre er konferanse, event og consulting.

Fot i bakken har meget god kompetanse og erfaring i å gjennomføre konferanser. Selskapet er teknisk arrangør for store konferanser og kongresser . Vi har gjennomført konferanser med delakere fra 30 til 6000 deltakere på alle arenaer i Bergen. De mest brukte er Grieghallen, Scandic, Choice og Thon.

Vi eier ikke eget utstyr innen teknikk, catering, lokaler eller artister. Selskapet har valgt å kjøpe tjenester og produkter fra de fremste leverandører i bransjen for å alltid sikre den beste leveransen til kunden.

Fot i bakken består av en motivert og målrettet gjeng som alltid er klar for nye utfordringer. Vi drives av å finne de beste løsningene sammen med kunden fra idé -og konseptutvikling til planlegging, gjennomføring og etterarbeid.


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad