VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Fjord Norway Vestland BERGEN

Gamle Bergen Museum - Bymuseet i Bergen

  • Nyhavnsveien 4, Bergen
  • +47 55308034
  •  /  km From You
Overview
Details

Gamle Bergen Museum er en rekonstruert by med ca 50 trehus fra 1700, 1800, og 1900-tallet. Private hjem fra ulike perioder, butikker og verksteder.

På 1800-tallet var Bergen Europas største treby, et særpreget bymiljø med tett trehusbebyggelse, travle gater, torg og smug. På Gamle Bergen friluftsmuseum kan du gjenoppleve noe av stemningen, med hus fra 1700-, 1800- og 1900-tallet. Hvordan så det ut? Hva snakket menneskene om?

Våre skuespillere er våre formidlere og du vil få en « her og nå»-opplevelse av fortiden.  Som besøkende blir du møtt med åpne dører, der du kan gå inn og utforske våre bygninger på egenhånd. Innendørs informasjonsskilt forteller kort om husets historie. I noen hus blir man møtt av en skuespiller; alias en bergensborger fra et bestemt historisk årstall. Våre skuespillere er våre formidlere og du vil få en « her og nå»-opplevelse av fortiden. Flere ganger daglig vil man oppleve korte teaterstykker framført på torget.

I sentrumsnære og naturskjønne omgivelser kan du treffe på både herskap og tjenere fra tider som er forbi. Du kan titte inn vinduer, åpne dører og gå inn i utstillinger og historiske interiører. Museumsskuespillere bidrar til levendegjøringen og gir noen svar på hvordan livet kunne arte seg i Bergen for ett eller to hundre år siden.

På museets område er der diverse spill, leketøy og aktiviteter tilgjengelig slik som stylter, trullebånd, balanseline, slengdisse med mer. Grupper som kommer på besøk kan ved forhåndsbestilling bli ønsket velkommen med en kort introduksjon til museet og vår formidling. Omvisninger kan tilbys ved forhåndsbestilling og er avhengig av museets kapasitet.

Men besøket bør ikke stoppe her, for Gamle Bergen museum er stort. En tur i parkanlegget innbyr til ro og fred, og er fritt tilgjengelig.

Museumsbutikk og enkel kafè.

Planlegg turen, sjekk busstider på www.skyss.no


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag

Generelt

Rabatt
  • Bergenskortet

Opening hours

10. mai 2020 – 6. sep. 2020
Daily: 10:00–16:00
See All

Price

Description Price*
Voksen Adults 120,00 Entre
Barn u 16år 0,00 Gratis
Student 60,00 Entre
* Price from
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages