Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Grieghallen

 • Edvard Griegs Plass 1, Bergen
 • +47 55216100
 •  /  km From You
Overview
Details
Meeting Facilities

Grieghallen er blitt Norges ledende integrerte kultur-, konferanse- og utstillingssenter. Muligheten til å kombinere kultur med konferanser og utstillinger er en av Grieghallens unike egenskaper. Maks kapasitet Mottakelse 1500 personer - Bankett 1100.

Grieghallen ble åpnet i mai 1978 og er et av landets mest markerte kulturbygg. Grieghallen er kjent verden over for sin fremragende akustikk. Etter ombygging av deler av bygget i 1996 er Grieghallen også i fremste rekke blant kongressentrene i Norge. Grieghallens fleksible løsninger gjør at alle typer kultur føler seg hjemme her. Ballett, opera, symfonisk musikk, pianokonserter, kor, pop og rock, jazz, korpsmusikk.

Grieghallen er med sin sentrale beliggenhet i Bergen Sentrum og i gangavstand til de fleste hoteller, et naturlig utgangspunkt for enhver konferanse- og messearrangør på utkikk etter egnede lokaler. En titt innenfor dørene til bergensernes storstue fører ofte til avgjørelse favør Grieghallen.

Brukervennlige og fleksible løsninger.
Med sine unike fasiliteter og fleksible løsninger, fremstår Grieghallen som et førsteklasses alternativ for alle typer arrangementer enten det er messer, utstillinger, konferanser eller kurs. Grieghallen kan tilby lyse og trivelige møte- og grupperom, i tillegg til flere velutstyrte plenumsaler med kapasitet opp til 2100 personer. Lokalene er svært brukervennlige og kan skreddersys ethvert behov. Unike fasiliteter og profesjonelle medarbeidere sørger for at ditt arrangement er i de beste hender.

Pauselokaler
Betydningen av gode pauseareal kan ikke understrekes nok. Det er her deltagerne tar en pust i bakken, slapper av og knytter sosial kontakt. Kvalitetene i Grieghallens store, lyse og luftige foajeer verdsettes høyt av erfarne kurs- og konferansearrangører. Les mer om mulighetene i Foajeene her.

Business & culture
De fleste arrangører og bedriftsledere ønsker å krydre sitt arrangement med en spesiell opplevelse. Større eller mindre kulturarrangementer er ofte populære innslag. Med perfekte kulturfasiliteter og lang erfaring er Grieghallen i kombinasjonen kultur og næringsliv nærmest uslåelig. Grieghallen har et renomme som anerkjent konsertsted innen alle typer musikk, og har gode kontakter med kulturarrangører både nasjonalt og internasjonalt. Snakk gjerne med din Prosjektleder i Grieghallen Kurs & Konferanse.

Det siste innen teknisk utstyr
Grieghallen kan skaffe det utstyret du har behov for. Våre profesjonelle og erfarne samarbeidspartnere innen AV-teknikk, lyd og lys er ledende i Norden, og leverer det siste innen tekniske fasiliteter. Førsteklasses utstyr og mulighet for support på stedet, sørger for et perfekt gjennomført arrangement, enten det dreier seg om multimedia-show, kunstneriske innslag, pc/video projisering, video-konferanser, tolkeutstyr m.m. I tillegg bidrar de aktivt i planleggingsfasen for å kvalitetssikre arrangementet.

Akiviteter
Grieghallen er vertskap for alt fra store nasjonale og internasjonale kongresser, landsmøter og generalforsamlinger, til kurs, seminarer og mindre møter. De særpregete lokalene er også hyppig i bruk til større og mindre messer. Flere velkjente messer som Alternativmessen, Reiselivsmessen og Brukskunstmessen arrangeres årlig i Grieghallen. Foajeene er med sine store glassflater og spesielle lys, i tillegg svært velegnet til separate utstillinger eller utstillinger knyttet opp til større kongresser. I Grieghallen er begrensningene små og mulighetene store.


 • Last Updated:
 • Source: Bergen Reiselivslag

Generelt

Tilgjengelighet
 • Tilpasset bevegelseshemmede
 • Handikapptoalett

Overnatting

Hotellfasiliteter
 • Konferansefaciliteter

Planlegg reisen

Reiseinformasjon
 • Parkering

Taste Norway

Restauranter og kafeer
 • Julemat
 • Skjenkebevilgning
Facility Info
 • Largest Room 3500
 • Reception Capacity 2000
 • Konferanserom 18
 • Utstillingsområde 3500
 • Antall personer i største konferanserom 2188
 • Mottagelser og middager
 • Banquet Capacity 2000
 • Classroom Capacity 530
Green Travel
The Grieghallen has obtained certification for their environmental efforts by:
Environmental certification of private and public enterprises, also tourism.
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad