Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Guidet sykkeltur gjennom Bergens historie

  • Holmedalsgården 3, Bergen
  • +47 55325500
  •  /  km From You
Overview

Bli guidet gjennom Bergens historiske bydeler Bryggen, Gamle Bergen og Norges Fiskerimuseum. Nyt utsikten fra Fjellveien fra sykkelsetet!

Vi starter i sentrum og sykler nordover langs sjøen, hvor første stopp er på Fiskerimuseet. Her får vi se mer av Norges eldste næring og smake på Bergens eldste eksportvare, tørrfisk. Tørrfisk er også Norges lengst vedvarende eksportartikkel, som strekker seg helt tilbake til Vikingtiden. Bergen hadde monopol på tørrfisk i nesten 800 år.


Turen fortsetter til gamle Bergen Museum, et flott utendørsmuseum autentiske trehus fra 1800-tallet, da Bergen var Europas største by av trehus. Etter et besøk her, sykler vi videre opp en bakke, alternativt kan vi gå med syklene, til Fjellveien. Denne veien har flott natur og utsikt over byen. Tilbake ned i sentrum drar vi til Bryggen for mer historie, og ikke minst for å nyte det flotte stedet som er listet på UNESCOs verdensarvliste.


Ruteinformasjon: Mesteparten flate veier og nedoverbakker, men litt stigning opp mot Fjellveien. Ruten er omtrent 8,5 km lang.


Inkludert: Personlig guide. Leie av sykkel, hjelm og sykkellås. I tillegg får du billetter til inngang på Norges Fiskerimuseum, og smaksprøve på tørrfisk. Ingen måltider.


Sesong: 1. mai – 30. september


Alder: Minimum 12 år


Pris: Voksen 1190,- Barn 790,- (12-16 år)


Praktisk informasjon: Sykkel og utstyr hentes hos Bergen Basecamp i sentrum. Her vil du treffe din personlige guide og få en gjennomgang av utstyret og hjelp til å tilpasse syklene. Vi anbefaler å ta med vannflaske, kamera og solbriller. Ha gode sko, varme klær og vindjakke. Husk å kle deg etter været!


Tidstabell:
15.00: Oppmøte hos Bergen Basecamp for gjennomgang
15.30: Avreise Bergen Basecamp
16.00: Besøke Norges Fiskerimuseum (2 km)
16.30: Gamle Bergen (2 km)
17.00: Bryggen via Fjellveien (4,5 km)
18.00: Tilbake hos Bergen Basecamp


Høydealternativer:
S: 150-170
M: 165-175
L: 170-185


Bestilles senest: 14.00 samme dag


Avbestilling: Gratis avbestilling med full refusjon inntil 48 timer før avreise


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag
Click to activate
Bergen, Norway
The latitude and longitude
60° 23' 50" N / 5° 19' 29" E
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad