Skip to main content
Unknown Component
civid: 5859725619563aa6bbfabaff
name: plugins_common_social_share (widget)

Bergen

Halvdagstur til Skjerjehamn

Fire timers rundtur fra Bergen gjennom de magiske strømmene til Skjerjehamn.

Når du trenger en pause fra byens mylder, bli med på en magisk halv dags tur fra Bergen til idylliske Skjerjehamn. Det gamle handelsstedet har hundrevis av år med kysthistorie å oppleve, og nå også en ny skulptursti, Den Blå Hagen, som utforsker betydningen av moderne havbruk. Langs denne selv-guidede spaserturen vil du lære hvordan norsk lakseoppdrett fungerer i dag, og hvorfordet vil bli viktig for verden i morgen.

Skjerjehamn ligger på en vakker liten øy, like ved porten til Sognefjorden. Det er et utmerket valg for alle som verdsetter natur, kunst og kultur. Få med deg galleriet med stadig utskiftende utstillinger på veien til butikken på kaien som selger hjemmelaget røkelaks, souvenirer og annet snacks. Gå heller ikke glipp av en tur bort til den majestetiske statuen av Kong Olav. Vi gjør oppmerksom på at noen områder på Skjerjehamn, blant annet kaiområdet, har et kupert terreng som kan være utfordrende for personer med nedsatt bevegelighert Denne turen egner seg derfor ikke for rullestolbrukere.

Om bord på båten til og fra Skjerjehamn, kan du nyte det fantastiske landskapet fra våre behagelige stoler i salongen på første eller andre dekk, eller gå ut og nyt utsikten. Her har du anledning å være akter på båten eller helt fremme foran styrehuset. Om bord er det kiosk hvor man kankjøpe varme og kalde retter, varm og kald drikke, snacks og is.

Tidtabell 2022:
08:00: Avreise med båt fra Strandkaiterminalen i Bergen
09:20: Ankomst Skjerjehamn
10:10: Retur med båt fra Skjerjehamn
11:50: Ankomst Strandkaiterminalen i Bergen

Billetten inkluderer kaffe og vaffel i Skjerjehamn. Avgang fra Strandkaiterminalen like ved Turistinformasjonen.

ONLINE BOOKING:
Turen må bestilles senest 2 virkedager før avreise.

Avbestillingsregler:
Billetter kan ikke endres.
Billetter kan kanselleres inntil 7 dager før avreise, mot et gebyr på kr 250 per person.
Kanselleringer må gjøres på epost til booking@visitBergen.com.
Billetter kan ikke kanselleres eller refunderes 7 dager eller mindre før avreise.
Vennligst sjekk at reisedato og annen informasjon er riktig før du fullfører bestillingen.

Dine billetter:
Du vil innen 2 virkedager få tilsendt en bekreftelse på mail fra booking@visitBergen.com, den bekreftelsen er din billett som du viser ved ombordstigning. Da er din bestilling 100% bekreftet. Skulle du mot formodning ikke motta denne mailen, ta kontakt med oss på epost booking@visitBergen.com.

Last updated: 03/13/2024

Source: Visit Bergen

Halvdagstur til Skjerjehamn

Sider du nylig har besøkt