Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Hardangerfjorden i et nøtteskall

  • Fjord Tours AS, Møllendalsveien 1A, Bergen
  • +47 81568222
  •  /  km From You
Overview

Opplev vakkert landskap med utsikt til majestetiske fjell, brølende fossefall og idylliske fruktgårder på turen Hardanger i et Nøtteskall.

Hardangerfjorden byr på naturopplevelser som målbinder selv den mest bereiste turist. Rundturen Hardangerfjord i et nøtteskall tar deg med gjennom vakkert landskap med utsikt til majestetiske fjell, brølende fossefall og idylliske fruktgårder. Den 179 kilometer lange Hardangerfjorden byr på kultur- og naturperlene tett i tett. Rundturen varer i ca 10 timer og starter på jernbanestasjonen i Bergen med den vakre Bergensbanen fra Bergen til Voss. Bergensbanen er Nord-Europas høyestliggende jernbanelinje, hvor ca. 100 km av denne går gjennom vilt fjell-landskap. Fra Voss går turen videre med buss til den vakre vestlandsbygda Ulvik. Er du så heldig å være her i mai vil du få med deg den fantastiske fruktblomstringen. Fra Ulvik går turen videre med en kort båttur til Eidfjord. Langs fjorden kan en se små fjellgårder som klamrer seg til bratte heng. I Eidfjord fortsetter turen med spennende sightseeing til den mektige Vøringsfossen, det største fossefallet i Norge, eller nyte en avslappende lunsj ved fjorden. Turen går med buss fra Eidfjord opp Måbødalen til Fossli Hotel. Der får du god tid til å ta bilder av Vøringsfossen og besøke Hardangervidda Natursenter. Inngang til senteret er inkludert i prisen. Her er det utstillinger over 3 etasjer, akvarium og interaktive stasjoner. Du kan også se den flotte panoramafilmen av Ivo Caprino over 5 store skjermer. Fra Eidfjord fortsetter turen med en nydelig båttur til Norheimsund, hvor en buss venter for å ta deg tilbake til Bergen. Det er ikke guide med på turen, men den er godt merket og enkel å følge. Reisetider 1. mai - 30. september: 08:43: Tog fra Bergen til Voss 09:56: Ankomst Voss 10:05: Buss fra Voss til Ulvik 11:10: Ankomst Ulvik 11:15: Båt fra Ulvik til Eidfjord 11:45: Ankomst Eidfjord 11:50: Buss fra Eidsfjord til Vøringsfossen og Hardangervidda Natursenter. 14:20: Bussen er tilbake i Eidfjord 14:40: Båt fra Eidfjord til Norheimsund 17:30: Ankomst Norheimsund 17:40: Buss fra Norheimsund til Bergen 19:10: Ankomst Bergen

Alder: Barn 0 - 3 år = gratis Barn 4 - 15 år = barnepris Fra 16 og oppover = voksen Turen er desverre ikke egnet for rullestolbrukere. Bestilling online - minimum 3 virkedager før avreise: Når bestillingen er gjennomført vil du motta en bekreftelsesmail. Deretter vil du så motta et nytt referansenummer fra NSB som du bruker ved uthenting av billetten(e). Billetter hentes enten ved Turistinformasjonen i Bergen senest dagen før avreise, eller på Bergen Jernbanestasjon om morgenen avreisedagen. Sesong: 1. mai til 30. september.  


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag

Opening hours

1. mai 2017 - 30. sep 2017: man tirs ons tors fre lør søn 00:00 - 23:59
See All
Green Travel
The Hardangerfjorden i et nøtteskall has obtained certification for their environmental efforts by:
Environmental certification of private and public enterprises, also tourism.
Click to activate
Bergen, Norway
The latitude and longitude
60° 23' 21" N / 5° 19' 56" E
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad