Skip to main content
Unknown Component
civid: 5859725619563aa6bbfabaff
name: plugins_common_social_share (widget)

Bergen

TripAdvisor rating of 4

450

Hotel Norge by Scandic

Hotel Norge åpnet første gang i 1885 og har siden åpningen vært et ikon og ett Bergens mest prominente hoteller.

Hotel Norge by Scandic er et ikonisk og moderne lifestyle hotell,- og en møteplass der det lokale møter det internasjonale i en levende og unik atmosfære.

Unik beliggenhet:
Hotellet har en helt unik beliggenhet, i enden av Torgallmenningen - midt i hjertet av Bergen sentrum, omkranset av de syv fjell og med umiddelbar nærhet til alt Bergen har å by på. Her er det kort gangavstand til alt fra butikker, restauranter og et rikt kulturtilbud. Bedre lokasjon finnes ikke, hverken for business,- eller feriegjester. 

Våre rom:
Våre 415 nye og lekre hotellrom har høy kvalitet og svært god standard og består av moderne, stilfullt nordisk design. Her er det mange særegne detaljer og ikke minst flotte vinduer fra gulv til tak som inviterer fjellene, naturen og bymiljøet inn. Vi kan også tilby egne utsikts rom (view room) mot Lille Lungegaardsvann samt egne balkong rom (balcony room).

Av våre 415 rom har vi 14 store og romslige Junior suiter, 2 vakre Master suiter og 1 flott Presidential suite på 60 kvm. Alle suitene har egen terrasse med fantastisk utsikt. En av suitene har også sauna og Jacuzzi på terrassen.

Levende møteplass:
Hotellet er en livlig og levende møteplass både for hotellets gjester, besøkende i byen og lokalbefolkningen. Vi vil derfor ønske velkommen til tre etasjer med spennende barer, lounger og restauranter som kombinerer de beste råvarene Norge og Vestlandet har å by på med internasjonale smaker. Våre Bar Managere vil også sørge for at du kan nyte et godt glass vin, en nydelig coctail eller en god whiskey i hyggelige og avslappende omgivelser.

KURS OG KONFERANSER:
i tilbyr også topp moderne og svært fleksible møterom i vakkert nordisk design. Rommen har flott utsikt og stemningsfull lyssetting som gir en fin ramme for et godt møte. Våre møterådgivere bistår gjerne i planleggingen og gjennomføringen slik at møtet blir i tråd med dine ønsker.

Vi har også et flott Ballroom som tar inntil 250 personer. Her ligger alt til rette for å skape uforglemmelige øyeblikk. Dette rommet passer for alle typer forretnings,- og private arrangementer som bl.a. styremøter,- og styremiddager, forretningsmøter, produktlanseringer, banketter, bryllup, fødselsdager og andre spesielle anledninger. Uansett hva anledning er, vil vår In-house eventansvarlig bidra til å skreddersy ditt arrangement tilpasset dine behov.

Om ditt møte eller selskap er stort eller lite, formelt eller uformelt, med venner eller kollegaer så er mat og drikke en viktig del av arrangementet og vil sette prikken over i’en. Derfor serverer vi blant annet smakfulle morningbreaks, tastebreaks, lunsj og middag signert av teamet til gullvinner i Bocuse d’or, Ørjan Johannesen.

Nova restaurant selskap kapasitet:
Blå Stue - 60 gjester
Grønn Stue - 75 gjester
Rosa Stue - 55 gjester
Gul Stue - 55 gjester

Last updated: 01/17/2024

Source: Visit Bergen

Hotel Norge by Scandic

Sider du nylig har besøkt