Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Klatreparken Høyt & Lavt Bergen AS

  • Osvegen 141, Bergen
  • +47 55102000
  •  /  km From You
Overview

Klatreparken byr på en spennende og aktiv dag i tretoppene for små og store. Den består av løyper plassert i trærne med spennende hindre og zip-liner.

Vestlandets største klatrepark er plassert i naturskjønne omgivelser på Nesttun. Hos oss opplever du en spennende og aktiv dag i tretoppene! Klatreparken har 115 spennende hindre.

En dag i klatreparken i Bergen byr på aktiviteter og utfordringer for alle ferdighetsnivåer, som gir opplevelser dere aldri glemmer. 8 løyper med forskjellig nivå - alt fra enkle hindre 1 meter over bakken til spreke utfordringer 22 meter oppe i tretoppene i rød løype. Løypene består av mange spennende hindre og zip-liner som er bygget inn i det naturlige terrenget. Passer for alle aldre og ferdighetsnivå. Du tester dine grenser og alle opplever samme mestring uavhengig av vanskelighetsgrad på løypen.

Madam Felle-spranget er et hopp fra vårt 12 meter høye tårn. Først må du klatre til topps i tårnet via klatretunneler og så er det bare å kaste seg rett ut i luften! Er du tøff nok til å kjenne på kriblingen i magen før du hopper?

Løypene i klatreparken er gradert med farger som i et alpinanlegg fra enklest til vanskeligst: Orange, lysegrønn, mørkegrønn, blå og rød. Høydekravet til løypene er:
Orange: over 80 cm.
Grønn/mørkgrønn: over 110 cm.
Rød/blå: over 140 cm.

Barn under 6 år må ha følge av en veiledende voksen i grønne løyper.
Barn under 12 år må ha følge av en veiledende voksen i blå og rød løype.
Vi anbefaler minimum 1 voksen per 4 barn.

Spisestedet Stallen
En aktiv dag i parken får fart på matlysten. I ordinær åpningstid tilbyr Stallen et variert utvalg av varme og kalde retter med fokus på en sunn kost. Det er tillatt å ta med egen mat og drikke i parken, som kan nytes ute ved sitteplassene.

For grupper/bedrifter - Vi har egen meny for grupper og bedrifter som er på besøk. Menyen er tilgjengelig på bestilling i og utenom regulær åpningstid. Er dere en gruppe som ønsker å bestille mat? Kontakt oss på bergen@hoytlavt.no

Priser
Du sikrer deg plass til klatreparken ved å kjøpe på nett innen midnatt dagen før ankomst. Det er også mulig å kjøpe drop in billetter ved ankomst i parken, hvis det fortsatt er ledige billetter. Det er gratis inngang i klatreparken, det er kun de som skal klatre i løypene som må kjøpe klatrebillett.


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag

Price

Description Price*
Voksen Høyde 80-110 cm 160,00 Billetter
Voksen Høyde 110-140 cm 290,00 Billetter
Voksen Høyde over 140 cm 340,00 Billetter
Voksen Høyde over 140 cm 340,00 Billetter
* Price from
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad