Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Leilighet Damsgård Brygge

  • Damsgårdsveien 41, Bergen
  • +47 92402244
  •  /  km From You
Overview

Leiligheten inneholder to soverom med sengeplass for inntil 5 personer og en stor og lys stue med utgang til balkong samt et kontor/bibliotek.

Leiligheten inneholder to soverom, en stor og lys stue med utgang til balkongen, et kontor/bibliotek med sovesofa, et baderom med dusj, et velutstyrt kjøkken med Nespresso maskin.


Sengeplass inntil 5 personer; hovedsoverom med seng 180 cm, soverom 2 med seng 90 cm, sovesofa I biblioteket 140 cm. Kabel-TV og Wi-Fi internett.


Nybygd leilighet 83 m2 fra 2011, beliggende på bryggen i det nye og spennende bymiljøet som vokser frem langs Damsgårdssundet nær Bergen sentrum. Leiligheten ligger i 4. etasje, og har en stor balkong som vender mot vannet. Flott utsikt mot bykjernen, Fløyen og Ulriken. I nabolaget bygges Bergens fremtidige finanssenter og messeområde bare 2 minutters gangavstand unna. Det skal også bygges en gang og sykkelbro over Damsgårdssundet til Nygårdsparken, VilVite senteret og sentrum.


Leiligheten har parkeringsplass i parkeringshus tvers over gaten, og båtplass. Stor felles takterrasse.


Det er 5 minutters kjøretid til sentrum, med Bryggen, Fisketorget, Fløien, Akvariet, kafeer, restauranter og handlesentra. Gangdistanse til sentrum er 20 minutter.


Med parkeringsplass, nærhet til bykjernen og gode bussforbindelser er leiligheten en operfekt base for et opphold i Bergen.


Minimum opphold: 3 dager.
Rabatt: Ved opphold på 7 dager eller mer.


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag

Facts

Season
Summer
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad