Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Lysverket

  • Rasmus Meyers allé 9, Inngang gjennom KODE 4, Bergen
  • +47 55603100
  •  /  km From You
Overview
Meeting Facilities

Lysverket tilbyr mat, drikke og musikk. Fokuserer på sjømat fra Vestlandet og lager cocktails fra bunnen av med egenproduserte juicer og bitters.

Lysverket er en restaurant og bar etablert i 2013 på kunstmuseet KODE 4 ved Grieghallen - midt i hjertet av Bergen med utsikt over Rasmus Meyers Allé, Lille Lungegårdsvannet, Festplassen, Fjellsiden & Fløyen. Lysverket tilbyr lunsj, middag, barmat og ikke minst - større selskap i Tårnsalen. 

RESTAURANT
Lysverket tilbyr lunsj og middag med fokus på sjømat fra Vestlandet - men du finner også et godt utvalg av kjøtt- og vegetarretter på menyen. Til middag tilbyr restauranten en lengre a la carte meny i tillegg til to satte menyer, dermed er Lysverket perfekt for alt fra snacks, et glass i baren, en enkel middag - eller en helaften! Lysverket serverer også norske tradisjonelle retter med Lysverkets vri under konseptet "tradisjonsmat". 

BAR
Baren presenterer et spisset ølutvalg med fokus på norske håndtverksbryggeri. Lysverkets cocktails er mikset med egenproduserte juicer, siruper og bitters. I baren serveres også en rekke alkoholfrie alternativ slik som juicer på bær og epler fra Hardanger. 

CHAMBRE SEPARÉE
I tillegg til restaurant og bar kan også Lysverket tilby et lukket rom til lunsj og middag. Vårt Chambre Separée tar opp til 12 gjester og kan leies for 1.000,-. 

TÅRNSALEN
I museets tredje etasje ligger den imponerende Tårnsalen hvor Lysverket kan ta i mot større selskap for mottakelser eller middag. Salen tar opp til 140 sittende gjester til bespisning eller 250 stående gjester for mottakelse. 


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag
Facility Info
  • Banquet Capacity 100

Opening hours

1. jan 2018 – 31. des 2018:
tirs ons tors fre lør søn 12:00–22:00
See All
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad