Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Magic Hotel

  • Bøhmergaten 42, Bergen
  • 55 900 100
  •  /  km From You
Overview
Details

Et nytt budsjett Designhotell med stil og komfort designet av Karim Rashid. 217 rom, og en restaurant med fantastisk utsikt over Bergen.

Å bo på Magic Hotel gir deg gleden av å nyte komforten av high-end design til en rimelig pris. Kombinasjonen av luksus design rom, uten å bryte budsjettet, det er magi!

Magic hotel har en flott beliggenhet på Danmarksplass, med en fantastisk utsikt mot sentrum og byfjellene rundt. Interiøret er designet av den verdenskjente designeren Karim Rashid, et levende og moderne design med søkelys på komfort, teknologi og sosialt engasjement. Vi tilbyr standard dobbeltrom (noen m/connecting), familierom og suiter.

Våre 217 rom har ekslusiv moderne design, og alle rom er utstyrt med 160 x 200 cm komfort senger, twin el queen madrass , 42"  flatskjerm-TV med streaming/apple tv, designer skrivebord, lampe og stol, garderobe, vegg-til-vegg teppe, og eget bad med dusj. Våre 3 suiter er tilrettelagt med møtedel som skaper en intim ramme for mindre møter for inntil 10 personer.

Det er fri Wi-Fi overalt på hotellet, og i lobbyen er det satt opp Mac'er til fri bruk for våre gjester. Her møter dere våre vennlige verter som alltid er tilgjengelig for å hjelpe til med alt fra å gi råd om byen, til å servere enkel mat og drikke fra resepsjonen. Parkering, og selvbetjent bagasje oppbevaring er tilgjengelig.
Frokost er inkludert, og består av juice, yogurt, sandwich, frukt og croissant, kaffe/te. Utvidet frokost meny vil kunne bestilles i vår restaurant.

Beliggenhet på Danmarksplass:
På Danmarksplass og området rundt (Solheimsgaten og Solheimsviken) er det idrettsanlegg, videregående skole, restauranter, leger, tannleger, apotek, post, frisører, treningsstudio, bensinstasjon, taxiholdeplass og en rekke butikker, boligblokker, servicetilbud og næringsvirksomheter. Flott turterreng i området.
Ca 2 km fra Bergen sentrum, 10 km fra flyplassen, 3 min gangavstand til bybane / buss. Parkeringsplass i garasje.

Nærhet til: Universitetet, Haukeland Sykehus, Marineholmen, VilVite, Høyskolene, Kronstad og til byens øvrige fasiliteter.


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag

Overnatting

Hotellfasiliteter
  • Inkludert frokost

Planlegg reisen

Tjenester
  • Gratis WiFi
Click to activate
Bergen, Norway
The latitude and longitude
60° 22' 33" N / 5° 20' 5" E
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad